Antena 3 Horoscop Sfat de sănătate. Cum ne protejăm împotriva infecțiilor la ochi

Sfat de sănătate. Cum ne protejăm împotriva infecțiilor la ochi

05 Iun 2019   •   09:06
Sfat de sănătate. Cum ne protejăm împotriva infecțiilor la ochi
Sursa foto: foto- captură Antena 3

Cum ne protejăm împotriva infecțiilor la ochi este o informație prețioasă, mai ales că a venit sezonul cald și mulți vom merge la piscină de unde putem lua o astfel de infecție. Ca să nu avem probleme oftalmologul Monica Pop a explicat la ”Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” ce este de făcut, dar și cât de periculoase sau nu sunt lentilele de contact.

Ce facem ca să nu ajungem la infecții la ochi

„Dacă în preajmă există un personaj care are ochii roșii, să nu vă apropiați. Să nu atingă un obiect atins de acesta. Spălat foarte bine pe mâini și urmărit, dacă totul e în regulă, nu e nicio problemă. Să nu se trateze niciodată singuri”. 

„Ulciorul- e o infecție stafilococică. E o epidemie îngrozitoare de doi ani. E un singur tratament eficient. Sunt niște picături care se găsesc la farmacie”. 

„Igiena e cea mai importantă, dar încă lasă de dorit. Asta cu spălatul pe mâini e un lucru pe care trebuie să-l înveți din familie”. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close