Antena 3 CNN Horoscop Zodii cu noroc, zodii cu ghinion, horoscop special cu Mihai Voropchievici

Zodii cu noroc, zodii cu ghinion, horoscop special cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile cu noroc, dar şi cele care au ghinion, în cadrul unui horoscop special.

Zodii cu noroc, zodii cu ghinion, horoscop special cu Mihai Voropchievici
Sursa foto: Antena 3 CNN | Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    21 Mar 2023   •   11:47

Pe lângă modul în care gândim şi implicit lucrurile pe care le atragem, dar şi acţiunile pe care le întreprindem şi implicit consecinţele pe care le suportăm, norocul şi ghinionul ajung să fie interpretate şi în funcţie de astre.

Astfel, numerologul Mihai Voropchievici a împărţit în două zodiile care sunt predispuse, mai degrabă, la noroc sau ghinion.

Zodiile de foc, respectiv Berbec, Leu şi Săgetător, sunt, de departe, cele mai norocoase.

"Aici vorbim despre un noroc la bani. Toată lumea crede că dacă ai un noroc la bani, ești cel mai grozav. Trebuie să ai noroc și la sănătate, căci dacă nu ai sănătate, poți să ai câți bani vrei tu. Și atunci e un ghinion că nu ești sănătos sau reflectă modul în care te comporți? Sfidarea și nepăsarea poate duce la astfel de probleme. Tocmai când zici că nu ți se poate întâmpla nimic te poți îmbolnăvi, de pildă.

Citeşte şi: Horoscop rune 20-26 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii câştigă pe toate planurile cu Vunjo

Ghinionul mai e legat și de superstiții. Cel mai bine e să scoatem ghinionul din mentalul nostru și să lăsăm norocul, întotdeauna asociat cu gândirea pozitivă. Numai cu forța gândului putem elimina acest ghinion.

Cei care sunt mai puțin activi, mai leneși, sunt în general cei născuți în zodii de apă sau de aer, adică șase zodii care, în viață, prin neimplicare, printr-o gândire mai puțin pozitivă nu fac decât să își atragă niște nereușite, nerezolvări. Sunt oameni care pot greși din dorința de a face ceva mai bine.

Aceste șase zodii care își pot alunga norocul din cale atrăgând situațiile ghinioniste sunt, așadar, Racii, Scorpionii, Peștii, Gemenii, Balanțele și Vărsătorii. E bine ca zodiile de aer să iasă puțin din inerție, căci pot avea momente de impuls să facă lucruri mărețe, dar nu sunt constante, au fluctuații. Ei fac de multe ori o muncă în salturi și, automat, și norocul ăsta vine tot în salturi. Zodiile de aer, dacă se bazează pe o superstiție, într-o zi pot avea noroc, iar a doua zi pot avea parte de neplăceri", a explicat Mihai Voropchievici pentru fanatik.ro.

La polul opus sunt zodiile de pământ, respectiv Taur, Fecioară şi Capricorn.

"Pentru ca toate zodiile să aibă parte de noroc este să își dorească în primul rând să realizeze lucruri bune, să se concentreze asupra a tot ce le oferă o stare de bine, să se trezească în fiecare zi cu gândul că pot face față tuturor provocărilor, să nu fie ezitanți", a mai explicat numerologul.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close