Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 20-26 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii câştigă pe toate planurile cu Vunjo

Horoscop rune 20-26 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii câştigă pe toate planurile cu Vunjo

Horoscop rune 20-26 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Horoscop rune 20-26 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii câştigă pe toate planurile cu Vunjo
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2023   •   18:30

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul a dat de dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional, deci a ieșit din starea lui de fapt și a trecut la cuceri. Este o săptămână în care dragostea planează asupra Berbecului. 

Horoscop rune pentru Taur

În schimb, Taurii sunt sfătuiți să își facă bagajele pentru că astrele îi anunță că vor pleca într-o călătorie. 

Citeşte şiHoroscop 13-31 martie 2023, cu Cristina Demetrescu. Săgetătorii sunt cei mai norocoși, toate bilele albe merg la Tauri

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii vor da lovitura și se produce un salt rapid, calitativ în existența lor. Se țin lanț toate de la o săptămână la alta şi îi atenționează. 

Horoscop rune pentru Rac

Racul se bucură de prezenţa lui Vunjo. Aceşti nativi, în săptămâna următoare, sunt câștigători pe toate planurile, așa că beneficiați de tot ceea ce vă doriți. Și eu vă recomand să aveți gânduri mari, să vă doriți mai sus decât trebuie. 

Horoscop rune pentru Leu

Un sfat pentru Leu: lăsați toate problemele și grijile legate de trecut în urmă, lăsați necazurile deoparte și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună ca cea precedentă. 

Horoscop rune pentru Fecioară

În schimb, la Fecioară, fertilitate și belşug. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini - și la Fecioarele care n-au copii și la cele care n-au bani. 

Horoscop rune pentru Balanță

Un sfat pentru Balanță, scurt și la obiect: schimbă cazul și macazul, schimbă tactica și abordează altfel problemele care te interesează, că până acum ai dat greș.

Horoscop rune pentru Scorpion

La Scorpioni, mobilizați-vă toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, societate și la serviciu. Făcând asta, veți triumfa.

Horoscop rune pentru Săgetător

În schimb, Săgetătorul să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte foarte importante cât de curând. Fiți pregătiți, vine o schimbare.

Horoscop rune pentru Capricorn

Capricornul a preluat runa de săptămâna precedentă cu simbolul uraganului, așa că o săptămână a fost uragan la Balanță, săptămâna următoare uraganul e la Capricorn. Se întrevede o bătălie furtunoasă, o dispută dar rămâneți calmi, că totul să aranjează. Deci cu alte cuvinte nu mai faceţi scandal degeaba că tot voi câștiga și rezolvați.

Horoscop rune pentru Vărsător

În schimb, Vărsătorul va putea găsi rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă angajând o sinceră discuție cu ceilalți membri ai familiei. 

Horoscop rune pentru Peşti

Pentru Peşti, foarte curând veți afla un adevăr important care vă va marca viața sau o va schimba.

×
Parteneri
Radu Mazăre, eliberat condiționat. Decizia este definitivă
x close