Antena 3 CNN International News A murit actorul american Louie Anderson, popular în România pentru serialul "Viața cu Louie"

A murit actorul american Louie Anderson, popular în România pentru serialul "Viața cu Louie"

Actorul american de comedie Louie Anderson, multiplu câștigător al premiilor Emmy și cunoscut în România grație serialului animat "Viața cu Louie", a murit vineri, într-un spital din Las Vegas.

A murit actorul american Louie Anderson, popular în România pentru serialul "Viața cu Louie"
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Ian 2022   •   19:14

Anderson avea 68 de ani și fusese internat pentru tratarea unui limfom.

Decesul a survenit din cauza unor complicații ale afecțiunii de care suferea actorul, după cum a confirmat publicistul său, Glenn Schwartz, pentru CNN.

De asemenea, moartea actorului vine la doar o zi după ce reprezentantul său a confirmat public internarea lui Anderson.

Joi, prietenul său, colegul și prietenul său, Pauly Shore, a scris pe Twitter că și-a luat rămas bun de la Louie Anderson și i-a îndemnat pe cunoscuții și fanii săi să se roage pentru el.

Născut în St. Paul, statul american Minnesota, într-o familie cu origini scandinave și 11 copii, Anderson și-a făcut debutul în comedie câștigând în 1981 un concurs în Midwest.

Actorul Henny Youngman, care a prezentat competiția, a fost atât de impresionat încât l-a angajat pe tânărul comic ca scriitor.

În 1984, a fost invitat de Johnny Carson la "The Tonight Show", ceea ce a marcat debutull la nivel național al carierei tânărului actor.

Aparițiile la emisiunile găzduite de Jay Leno și David Letterman precum și prestațiile în producții TV precum Showtime l-au confirmat drept dintre cei mai buni comedianți de la Hollywood.

Louie Anderson a jucat în mai multe seriale TV, printre care "Grace Under Fire", "Touched by an Angel" și "Chicago Hope", și a interpretat roluri în filme precum "Ferris Bueller's Day Off", "Coming to America" și continuarea sa, "Coming 2 America", alături de Eddie Murphy.

×
Subiecte în articol: Louie Anderson deces
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close