Antena 3 CNN International News Ucraina atacă teritoriul Rusiei în zona de graniță, pentru a doua zi la rând, acuză guvernatorii din Belgorod și Briansk

Ucraina atacă teritoriul Rusiei în zona de graniță, pentru a doua zi la rând, acuză guvernatorii din Belgorod și Briansk

Autoritățile ruse au comunicat că forțele ucrainene au lansat noi atacuri asupra regiunilor de frontieră Briansk și Belgorod.

Ucraina atacă teritoriul Rusiei în zona de graniță, pentru a doua zi la rând, acuză guvernatorii din Belgorod și Briansk
Sursa foto: Twitter@BellumReport
de Adrian Iclozan    |    11 Mai 2023   •   14:33

Presupusele lovituri au fost semnalate joi dimineață.

Este a doua zi la rând în care oficialitățile din regiunile ruse de la frontiera cu Ucraina formulează astfel de acuzații, relatează CNN.

Nu au fost raportate victime în niciunul dintre atacurile semnalate.

Citește și: Londra a livrat Kievului rachete Storm Shadow, cu o rază de acțiune de aproape 300 de kilometri

Guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, a spus că bombardamentele efectuate de armata ucraineană în zona satului Ceremoșnoie au avariat o linie electrică și au lăsat șapte localități fără electricitate.

Separat, guvernatorul regiunii Briansk, Aleksandr Bogomaz, a raportat două presupuse atacuri ucrainene - unul în timpul nopții și altul, joi dimineața.

Conform oficialului rus, o dronă ucraineană a atacat, joi, un depozit de combustibil al producătorului de stat Rosneft, precum și o clădire administrativă.

"Munițiile aruncate (de dronă asupra depozitului de petrol) au avariat parțial fundația de ciment și un rezervor pentru depozitarea produselor petroliere", a precizat el.

Miercuri, autoritățile ruse au anunțat că regiunile Belgorod și Briansk au fost atacate de drone ucrainene, care au produs pagube materiale.

Foto principală: dronă doborâtă în regiunea rusă Belgorod la începutul acestei luni

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close