Antena 3 CNN International News "Mi-au înmânat verigheta într-o pungă de plastic!" | Durere imensă după ce o tânără mireasă a fost ucisă de un șofer beat în ziua nunții, în SUA

"Mi-au înmânat verigheta într-o pungă de plastic!" | Durere imensă după ce o tânără mireasă a fost ucisă de un șofer beat în ziua nunții, în SUA

O tânără mireasă și-a găsit sfârșitul la câteva ore după ce i-a spus "Da" alesului inimii sale.

"Mi-au înmânat verigheta într-o pungă de plastic!" | Durere imensă după ce o tânără mireasă a fost ucisă de un șofer beat în ziua nunții, în SUA
Sursa foto: Twitter @JordanCioppaTV
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2023   •   15:13

Tragedia s-a petrecut în Folly Beach, statul american Carolina de Sud.

Ziua de vineri ar fi trebuit să fie cea mai fericită din viața Samanthei Miller, proaspăt căsătorită.

Însă la doar cinci ore după ce a spus "Da", femeia în vârstă de 34 de ani a murit, după ce a fost lovită de un șofer beat.

Citește și: El este Andrei Iulian, tânărul de 21 de ani mort în cumplitul accident din Șcheia | Până să moară, mașina i-a servit drept adăpost

Ea se afla în drum spre casă, într-un vehicul pentru terenul de golf care circula în mod legal pe șosea, alături de soțul său, Aric Hutchinson și de alte două persoane.

Impactul provocat de mașina care le-a lovit vehiculul - decorat cu tradiționalul "Proaspăt căstoriți" și cutii goale de conserve - a ucis-o pe loc pe Miller și i-a rănit grav pe ceilalți trei ocupanți, inclusiv pe soțul tinerei. 

"Vehiculul de golf era răsturnat pe o parte, făcut praf", a spus Andrew Gilreath, reprezentant al autorităților din Folly Beach.

Primii salvatori ajunși la fața locului au încercat să o resusciteze pe Miller, dar aceasta murise deja, a precizat el.

Annette Hutchison, mama ginerelui, a scris într-o postare pe platforma GoFundMe că impactul care l-a rănit pe fiul său și i-a ucis nora a aruncat vehiculul de golf la peste 100 de metri de locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Campania online după decesul miresei a strâns aproape 200 de mii de dolari

Aric Hutchison a suferit o leziune cerebrală și mai multe fracturi, fiind supus cel puțin unei operații de reconstrucție, a precizat ea.

"Mi-au adus inelul de nuntă al lui Aric într-o pungă de plastic la spital, la cinci ore după ce Sam i l-a pus pe deget și și-au rostit unul altuia jurămintele. Aric a pierdut-o pe dragostea vieții lui", a spus îndurerata mamă.

Lansată acum două zile, campania online dedicată strângerii de fonduri pentru înmormântare și pentru acoperirea costurilor de spitalizare a adunat peste 183.000 de dolari până luni, notează CNN.

Suspectul identificat în urma accidentului, Jamie Lee Komoroski, în vârstă de 25 de ani, a fost acuzat de de omor prin imprudență, vătămare corporală și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Komoroski mergea cu peste 100 de kilometri pe oră pe o porțiune de drum unde limita de viteză era de 40 de kilometri pe oră, potrivit anchetatorilor.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close