Antena 3 CNN Timp liber Fun Badea le-a bătut pe "chiloţărese". "Cred că telespectatorii mei au zis: <Badea, dă-le-o-n goarnă până oboseşti!>"

Badea le-a bătut pe "chiloţărese". "Cred că telespectatorii mei au zis: <Badea, dă-le-o-n goarnă până oboseşti!>"

Badea le-a bătut pe &quot;chiloţărese&quot;. &quot;Cred că telespectatorii mei au zis: &lt;Badea, dă-le-o-n goarnă până oboseşti!&gt;&quot;
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    18 Sep 2013   •   23:54

Telespectatorii sunt cu Mircea Badea şi atunci când realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3, este la concurenţă cu "chiloţăresele".

 
"Telespectatorii sunt cu mine! Am fost şi lider de piaţă pe o bucată din emisiune, la concurenţă cu chiloţăresele. Am concurat cu Leo! Păi să concurezi cu Leo de la Strehaia şi să câştigi, măcar o parte, mi se pare tare! (...)
 
Am fost chiar lider de piaţă şi mă gândeam cum mi-am pierdut eu telespectatorii. Ei sunt cu mine şi le mulţumesc! Nu m-au abandonat, văzând că mă apăr împotriva unui hârdău de dejecţii deversat în fiecare secundă la mine în cap. Cred că telespectatorii mei au înţeles despre ce este vorba şi cred că au zis: Doar că eu ce să vezi, nu obosesc, dar mă satur", a comentat Mircea Badea, miercuri, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close