Antena 3 CNN Life Angelina Jolie și Brad Pitt, nou motiv de ceartă: Castelul de milioane de dolari din Franța, unde s-au căsătorit

Angelina Jolie și Brad Pitt, nou motiv de ceartă: Castelul de milioane de dolari din Franța, unde s-au căsătorit

O poveste de dragoste transformată într-un război care parcă nu se mai termină! Angelina Jolie şi Brad Pitt au un nou motiv de ceartă: castelul de 164 de milioane de dolari pe care îl detin în Franţa. Brad o acuză pe Angelina de rea-credinţă, pentru că actriţa refuză să-i vândă partea ei, ba chiar ar fi scos-o pe piata imobiliara fără să-l anunţe.

Angelina Jolie și Brad Pitt, nou motiv de ceartă: Castelul de milioane de dolari din Franța, unde s-au căsătorit
de Mia Lungu    |    23 Sep 2021   •   13:15

Castelul Miraval are o încărcătură sentimentală pentru fostul cuplu Brad Pitt şi Angelina Jolie. Este locul unde s-au căsătorit, dar şi unde şi-au petrecut ulterior vacanţele de vară împreună cu copiii. Iar faptul că actriţa l-a scos la vânzare fără ştirea fostului soţ, l-a înfuriat pe Brad Pitt. Mai ales că acesta voia să cumpere jumătatea care nu-i aparţine.

În consecinţă, actorul a depus plângere la tribunal pentru rea credinţă. Disputarea castelui estimat la peste 164 de milioane de dolari este însă doar cel mai recent scandal dintre cele două vedete.

Cea mai aprigă bătălie s-a dat pentru custodia celor şase copii. Angelina Jolie a făcut tot posibilul să obţină custodie exclusivă pentru că - pe parcursul căsătoriei - s-ar fi temut pentru siguranţa ei şi a copiilor.

"M-am simţit înfrântă, cum toţi ne simţim câteodată, simţeam că îmi pierd cumpătul, am simţit puţină disperare, ca şi cum ar fi trecut prin foc.", a declarat actrița.

Brad şi Angelina s-au căsătorit în 2014, după zece ani de relaţie. Doi ani mai târziu, Angelina Jolie a cerut divorţul. Şi, deşi, acesta s-a pronunţat în 2019, partajul averii estimate la 400 de milioane de dolari nu s-a încheiat nici acum.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close