Antena 3 CNN Life Cele mai comune 6 greșeli în amenajarea bucătăriei

Cele mai comune 6 greșeli în amenajarea bucătăriei

Cele mai comune 6 greșeli în amenajarea bucătăriei
05 Aug 2016   •   12:53

Pentru ca renovarea bucatariei, ca de altfel a oricarui alt spatiu din casa, este un proces prea putin placut, e bine sa te asiguri ca nu vei gresi in decursul amenajarii ei. In acest fel te vei bucura vreme indelungata de un spatiu confortabil, frumos si practic si, nu in ultimul rand, vei face si o economie pe termen lung.

1. Finisaje nepotrivite pentru pereti

Inainte de a alege mobila si micile accesorii decorative pentru bucatarie trebuie sa te decizi asupra finisajelor cu care vei imbraca peretii si pardoseala. Din pacate, orbiti de frumusetea unor materiale, suntem adesea tentati sa le utilizam in amenajarea bucatariei, chiar daca informatiile de pe ambalaj specifica foarte clar ca nu este indicat sa le folosim in finisarea acestei incaperi.
Dintre materialele decorative destinate finisarii peretilor pe care e bine sa le eviti in amenajarea bucatariei voi aminti tapetul. Si totusi, acesta poate fi utilizat doar in decorul zonelor situate la distanta de plita/aragaz, chiuveta si blatul de lucru in general.

2. Pardoseala cu probleme

Da, te poti alege cu o pardoseala problematica daca vei alege sa o plachezi cu un material greu de curatat si care nu rezista unui trafic intens asa cum este cel din bucatarie. Vei gresi daca te vei zgarci si in locul unei gresii de calitate vei alege una ieftina a carei smalt se va ciobi cu usurinta atunci cand vei scapa pe jos un pahar. Vei gresi si daca in locul unui parchet laminat rezistent la umezeala sau a unuia conceput pentru zonele...

Citeste mai mult la casadex.ro.

×
Subiecte în articol: bucatarie
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close