Antena 3 CNN Life ”Soțul meu m-a înșelat și acum nu mai putem face dragoste” - Femeia povestește ce se întâmplă între ei doi 

”Soțul meu m-a înșelat și acum nu mai putem face dragoste” - Femeia povestește ce se întâmplă între ei doi 

”Soțul meu m-a înșelat și acum nu mai putem face dragoste” - Femeia povestește ce se întâmplă între ei doi 
14 Aug 2018   •   11:11

O cititoare se adresează specialistei în relații de la The Guardian: „Sunt o femeie căsătorită în vârstă de 36 de ani și mi-am dat seama recent că soțul meu mă înșală. El spune că nu a făcut sex dar că a fost foarte aproapiat de o altă femeie timp de câteva săptămâni. M-am decis să încerc să lucrez la relația dintre noi. Am făcut sex de două ori de când am aflat despre aventura lui dar nu-l pot face să ajungă la orgasm, ceea ce mă face să mă simt îngrozitor ca soție și ca femeie. Oare problema este din punct de vedere psihologic din partea lui sau este încă implicat cu cineva? Oare este totul în mintea mea? El spune că nu știe cauza, dar că sigur nu sunt eu de vină.”

Pamela răspunde: „Încercați să-l credeți. Orgasmul masculin poate fi evaziv și ocazional misterios, chiar și pentru bărbat. Probabil are sentimente de vină, confuzie și anxietatea care îi pot afecta capacitatea de a ejacula. Răspunsul sexual al fiecărui partener este conectat de conexiunea generală a cuplului, care în cazul dumneavoastră a fost grav rănită.

Cu toate acestea, dacă sunteți cu adevărat devotați unul pentru celălalt, conexiunea dumneavoastră erotică se va îmbunătăți încet încet. Acceptați că nu sunteți de vină și nu vă imaginați că nu mai este atras de tine. Oamenii au probleme pentru tot felul de motive, multe dintre ele nu au de-a face cu sexul. Dar pierderea încrederii în  cuplu după descoperirea unei aventuri poate lua ceva timp pentru a se repara. În timpul perioadei de recuperare, este normal ca și conexiunea sexuală să fie afectată sau chiar pierdută.

În mod evident, sentimentele tale de trădare și dezamăgire vor juca un rol important. Încercați să fiți răbdătoare. Concentrați-vă pe încercarea de a vă relaxa în timpul liber și de a vă distra împreună și momentan încercați să evitați s dați prea mare importanță sexului.” 

Sursă: The Guardian 

×
Subiecte în articol: relatii inselat
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close