Antena 3 Life Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme: "M-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu..."

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme: "M-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu..."

de Silvia Țigănilă    |    17 Aug 2020   •   23:55
Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme: "M-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu..."
Sursa foto: Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru s-a luptat cu kilogramele în plus. În trecut, Lidia cântărea în jur de 90 de kilograme. ”Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință”, declară ea.

Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat.

Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc.

Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme în șapte luni

Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe.

Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, amăruie, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apă chioară”, declara Lidia Fecioru în urmă cu câțiva ani într-un interviu acordat Irinei Reisler.

Lidia Fecioru dezvăluie semnele că un bărbat te place, dar se teme să o arate

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close