Antena 3 CNN Life Cum poți slăbi până la 4 kilograme într-o singură săptămână. Cea mai populară dietă printre vedete

Cum poți slăbi până la 4 kilograme într-o singură săptămână. Cea mai populară dietă printre vedete

Dieta militară este una dintre cele mai populare în rândul vedetelor. Trebuie doar să urmezi un plan strict de 3 zile și nu este nevoie de exerciții fizice obositoare sau medicamente pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Regimul se ține timp de 3 zile, după care este urmat de 4 zile de pauză.

Cum poți slăbi până la 4 kilograme într-o singură săptămână. Cea mai populară dietă printre vedete
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    30 Iul 2020   •   21:00

Pe durata regimului, va trebui să urmezi o dietă extrem de strictă 3 zile la rând, în următoarele 4 zile ale săptămânii poți mânca absolut orice îți dorești. În prima zi va trebui să consumi exact 1.400 de calorii, în ce-a dea doua zi de dietă 1.200 de calorii iar în a 3-a zi 1.100 de calorii.

Regimul trebuie ținut strict timp de 3 zile, urmat de 4 zile de pauză

Poți să duci acest plan alimentar, în regimul 3 zile de dietă, 4 zile de relax, până ajungi la greutatea dorită, scrie site-ul Health. Planul alimentar este unul strict iar alimentele consumate sunt similare cu cele servite în armată.

În ziua 1 la cină puteți mânca de exemplu doi crenvuști, o cană de brocolli, jumătate de cană de morcovi și jumătate de cană de înghețaă de vanilie. În ziua trei la cină puteți consuma o cană umplută cu ton, jumătate de banană. și o cană de înghețată de vanilie. Restul meselor pot fi variate însă trebuie neapărat să vă încadrați în caloriile menționate mai sus!

Mare atenție! Nu toate condimentele sunt permise în dieta militară

Cafeaua de dimineață este permisă dar nu trebuie îndulcită. Atenție! Condimentele nu sunt permise în acestă dietă, în afară de sare, piper și suc de lămâie. Alcoolul trebie eliminat în cele trei zile de dietă dar poate fi consumat în următoarele patru zile de pauză. 

Este recomandat ca în timp ce urmați dieta militară să faceți un pic de mișcare. Indicat este să faceți plimbări de 30 de minute, de minim 5 ori pe săptămână. Având în vedere consumul mic de calorii, speccialiștii recomandă ca în cazul în care vă simțiți fără putere, să renunțați la exercițiul fizic în decursul celor 3 zile de regim strict. 

Medicii avertizează că acestă dietă vă poate ajuta să slăbiți rapid însă nu este recomandată pentru o perioadă îndelungată. Este ideală dacă urmează să mergeți la un eveniment sau la o întâlnire importantă însă cel mai bun regim rămâne o dietă echilibrată zilnică, cu multe proteine, legume și fructe proaspete. 
 

×
Subiecte în articol: dieta dieta militară
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close