Antena 3 CNN Life De-a Viața Ascunselea. Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, de 25 de ani împreună. „Încă ne mai surprindem reciproc”

De-a Viața Ascunselea. Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, de 25 de ani împreună. „Încă ne mai surprindem reciproc”

De-a Viața Ascunselea. Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, de 25 de ani împreună. „Încă ne mai surprindem reciproc”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
13 Apr 2019   •   14:28

Dragostea se recunoaște din priviri, din gesturi, din fapte și din statornicie. Dragostea autentică este fidelă și dezinteresată. Așa e și dragostea Matildei Pascal Cojocărița și a lui Ștefan Cigu, care trăiesc o frumosă poveste de 25 de ani. 

Matilda Pascal Cojocărița - „E adevărat că nici după o viață întreagă nu poți să spui că îl cunoști pe celălalt. De fiecare dată ni se întâmplă să ne surprindem unul pe altul cu ceva. Eu nu îmi dau seama ce ar putea să mai iasă în evidență din mine. Sunte, supuși tot timpul la surprize”. 

Ștefan Cigu- „Nu prea avem conflicte. Eu am învățat ce trebuie să fac. Ies afară, mă duc să mă plimb cu bicicleta. Mă întorc înapoi și a trecut”. 

×
Subiecte în articol: De-a viața ascunselea
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close