Antena 3 CNN Life Dermatologii au dezvăluit secretul! Obiceiul la care trebuie să renunţăm pentru a încetini îmbătrânirea pielii 

Dermatologii au dezvăluit secretul! Obiceiul la care trebuie să renunţăm pentru a încetini îmbătrânirea pielii 

Dermatologii au dezvăluit secretul! Obiceiul la care trebuie să renunţăm pentru a încetini îmbătrânirea pielii 
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Iul 2018   •   22:57

Utilizarea telefonului, renunţarea la consumul de grăsimi sau pierderea bruscă în greutate sunt doar câţiva din factorii care duc la favorizarea apariţia ridurilor. 

Utilizarea constanta a telefoanelor duce la obraji lăsaţi, riduri şi guşă, spune dermatologul Mervyn Patterson. Totul este pus pe seama poziţiei capului şi expunerii la radiaţiile dispozitivelor. 

Persoanele preocupate să nu acumuleze kilograme în plus ajung, în mod greşit, să excludă grăsimile din alimentaţie. Conform dermatologilor, unii acizi graşi, cum ar fi omega-3 şi omega-6, păstrează elasticitatea membranei celulare.

Consumul de zahăr excesiv afectează şi elasticitatea pielii, care declanşează procesul de îmbătrânire chiar mai devreme. Moleculele de zahăr inhibă colagenul şi elastina în piele.

Pe timpul nopţii, pielea intră într-un process de refacere, iar ingredientele din cremele de noapte acţionează mult mai eficient datorita unei circulatii mai bune a sângelui, potrivit adevarul.ro.

 

×
Subiecte în articol: piele imbatranire ten
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close