Antena 3 CNN Life Dietă. Iată fructele şi legumele care au zero calorii

Dietă. Iată fructele şi legumele care au zero calorii

Dietă. Iată fructele şi legumele care au zero calorii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Ian 2019   •   14:30

Dietă. Alimentele cu zero calorii sunt acelea care, pentru a fi digerate, asimilate si metabolizate se consuma mai multa energie (mai multe calorii) decat cele care sunt aduse prin ingestia acestor alimente. In consecinta, aportul caloric pe care aceste alimente il aduc este aproape de nivelul zero şi, în unele cazuri, chiar negativ.

Dietă.  Pentru a beneficia de aceasta proprietate pe care o au aceste fructe si legume cu zero calorii conteaza cum sunt consumate. Sosurile, grasimile adaugate, prepararea prin prajire sau alte moduri de gatire fac din ele surse de calorii.

Dietă. Lista completa cu fructe si legume cu zero calorii cuprinde:merele, caisele, sparanghelul, sfecla rosie, broccoli, conopida, morcovii, telina, afinele, cresonul, castravetii, usturoiul, grapefruitul, fasolea verde, napi, prazul, lamaia, salata verde, ceapa, portocalele (intregi, si nu mai mult de doua fructe mari pe zi), ardeiul gras si ardeiul iute, ananasul, prunele, zmeura, spanacul, capsunile, ridichile (si cele albe si cele rosii), rosiile, pepenele verde (dar nu mai mult de doua felii). 

Sursa: csid.ro.

×
Subiecte în articol: fructe legume calorii dieta
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close