Antena 3 CNN Life Discursul emoționant a lui Jimmy Kimmel: ”Dacă bebeleșul tău este în pericol să moară, nu contează câți bani ai”

Discursul emoționant a lui Jimmy Kimmel: ”Dacă bebeleșul tău este în pericol să moară, nu contează câți bani ai”

Discursul emoționant a lui Jimmy Kimmel: ”Dacă bebeleșul tău este în pericol să moară, nu contează câți bani ai”
Sursa foto: Foto: captura Youtube
03 Mai 2017   •   10:55

William ”Billy” Kimmel este noul născut al lui Jimmy Kimmel și a soției sale Molly. La trei zile de la naștere, Billy a avut parte de o intervenție chirurgicală deschisă la inima la Spitalul de Copii din Los Angeles, iar acum este acasă cu familia sa. 

Jimmy a vorbit deschis în emisiunea Jimmy Kimmel Live, despre problmele pe care oamenii le întâmpină din cauza asiguărilor de sănătate și complicațiile pe care fiul său le-a avut la naștere.

"Am fost crescuți să credem că trăim în cea mai mare țară din lume, dar până acum câțiva ani, milioane și milioane de oameni nu aveau acces la asigurări de sănătate. Înainte de 2014, dacă vă nășteaâi cu boală cardiacă congenitală ca fiul meu, era posibil să nu fiți în stare să obțineți asigurarea de sănătate deoarece aveați o condiție preexistentă. 

Dacă bebelușul tău este în pericol să moară nu ar trebui să conteze cât de mulți bani ai. Cu acest lucru ești de acord, fie că ești republican, democrat sau altceva, așa-i?”, a declarat Jimmy Kimmel.

 

×
Subiecte în articol: sănătate inima interventie discurs bebelus
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close