Adio facturi la întreţinere sau centrală termică: O singură baterie îţi va alimenta toată casa

05 Feb 2016   •   14:22
Adio facturi la întreţinere sau centrală termică: O singură baterie îţi va alimenta toată casa

Te-ai săturat să ai ţevi prin toată casa, calorifere şi lună de lună să bată administratorul la uşă pentru a-ţi solicita banii pe întreţinere? Ei bine, Tesla vine cu soluţia la această problemă!

Tesla a prezentat, anul trecut, dispozitivul Powerwall, o baterie reîncărcabilă pentru locuinţă, capabilă să stocheze energie solară şi să furnizeze energie, atunci când este nevoie, precizează Noobz.ro.

Cu toate că bateria a fost disponibilă într-un număr limitat, Tesla a înregistrat nu mai puţin de 38.000 de precomenzi şi a declarat că întreg stocul a fost epuizat până la jumătatea anului 2016.

Acum, Elon Musk a declarat că Tesla a trecut la dezvoltarea celei de-a doua versiuni a bateriei Powerwall, care va fi disponibilă, cel mai probabil, în vara anului 2016.

„Acum avem la dispoziţie Tesla Powerwall şi Powerpack, pe care urmează să le supunem unei serii de teste, peste tot în lume. Am avut multe rezultate bune„, a declarat Musk, în discuţia pe care a avut-o cu posesorii de maşini Tesla, pe 29 ianuarie, la Paris.

Află ce are de spus CEO-ul Tesla despre bateria minune şi ce va presupune acest lucru pentru consumatori.

x close