Antena 3 CNN Life Familie Ela Crăciun despre cum să câştigi timpul de partea ta

Ela Crăciun despre cum să câştigi timpul de partea ta

Ela Crăciun despre cum să câştigi timpul de partea ta
Sursa foto: Foto: elacraciun.ro
12 Aug 2013   •   15:05
Timpul. Cel de care ne plângem cu toţii că nu este suficient, că nu este destul pentru a-l petrece alături de cei dragi, pentru hobby-uri şi alte lucruri care ne plac. Dar ne-am întrebat vreodată dacă ştim cu adevărat să îl împărţim aşa cum trebuie?

Şi pentru că tot mai multe persoane se plâng că nu au suficient timp, Ela Crăciun a venit cu câteva sfaturi din partea specialistului Connie Larkin, Leader de Cursuri Transformaționale cu o experiență de 30 de ani și Executive Coach,  care a venit să ne lămurească ce se întâmplă cu acest timp şi cum poţi îndrepta greşelile pe care le facem.

Connie Larkin, ne explică ce este timpul şi cum te poţi raporta la timp. "Timpul este un paravan după care ne ascundem atunci când spunem că ne-am dori să facem anumite lucruri, nu le facem, iar apoi, în mod conştient sau inconştient încercăm să găsim un vinovat pentru eşecul nostru într-un domeniu sau altul." Dacă vrei să faci o schimbare şi să vezi diferenţa pe termen lung, „atunci trebuie să răspunzi sincer la următoarea întrebare: chiar vrei să faci o transformare în ceea ce priveşte timpul?

Citeşte articolul integral pe ElaCrăciun.ro.


×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close