Antena 3 CNN Life Familie Horoscop 23 noiembrie 2015. Dezamagirile din partea prietenilor sunt mari astăzi

Horoscop 23 noiembrie 2015. Dezamagirile din partea prietenilor sunt mari astăzi

Horoscop 23 noiembrie 2015. Dezamagirile din partea prietenilor sunt mari astăzi
22 Noi 2015   •   22:43
 Horoscop 23 noiembrie. Berbec
Ar fi bine sa incepi saptamana cu treburi usoare, de rutina. Energia vitala este fluctuanta si de aici starile tale de spirit sunt greu de gestionat. Fereste-te de discutii ample si de asumarea unor responsabilitati noi. Plimba-te in aer liber, mergi la o sedinta de masaj, de sauna sau pur si simplu plimba-te prin locurile preferate, alaturi de cineva drag. Seara te vei simti mai bine.

Horoscop 23 noiembrie. Taur
Esti discret si greu observabil in mediul inconjurator. Aerul misterios care te invaluie va atrage in preajma ta personaje curioase, dar si unele interesate sincer de starea sau situatia in care te afli. Ar fi bine sa povestesti putine despre tine. Insa, fata de cei dragi si de incredere te poti destainui in voie. Cineva din segmentul profesional te va ajuta nebanuit de mult.

Horoscop 23 noiembrie. Gemeni
Dezamagirile din partea prietenilor sunt mari astazi, insa nu pune la suflet. Tu esti cel care trebuie sa-si revizuiasca conceptiile si atitudinea fata de aceste persoane. Pe de alta parte, conextul astral predispune la erori de judecata, subiectivism in discutii si aprecieri, dar si graba la modul general. Fii discret si ocupa-te numai de treburile tale personale.

Horoscop 23 noiembrie. Rac
Esti solicitat de catre sefi, dar si colegii apeleaza la experienta si sprijinul tau profesional. Selecteaza prioritatile si asuma-ti alte sarcini numai dupa ce te-ai gandit bine. Traversam o perioada in care suprasolicitarea nervoasa este accentuata si risti sa te implici in prea multe activitati, sa obosesti sau sa gafezi serios. Spre seara, o discutie cu un prieten te va binedispune.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close