Antena 3 CNN Life Familie Horoscop zilnic - 24 august 2015. Luni este prima zi din an în care veţi simţi asta

Horoscop zilnic - 24 august 2015. Luni este prima zi din an în care veţi simţi asta

Horoscop zilnic - 24 august 2015. Luni este prima zi din an în care veţi simţi asta
Sursa foto: Foto: Lyla.ro
24 Aug 2015   •   08:54

Ziua de luni este prima din acest an in care aproape toti nativii zodiacului vor simti ca evenimentele ce se petrec le modeleaza vizibil viitorul.

BERBEC: horoscop zilnic 24 august 2015, luni
Berbecii trebuie sa se organizeze astazi si sa se concentreze pe responsabilitatile pe care le au. Nu-si permit sa ramana in starea de visare care-i incearca profund. Daca nu-si aduna gandurile si nu adopta o atitudine mai pragmatica, finalul zilei ii asteapta cu discutii aprinse si cu reprosuri deopotriva pe plan profesional si personal.

TAUR: horoscop zilnic 24 august 2015, luni
Taurii au toate sansele sa obtina ceea ce-si doresc astazi daca nu se lasa pe tanjeala. Practic, se bucura de toate conditiile pentru a reusi sa duca la bun sfarsit un plan, un proiect sau, pur si simplu, sa faca o treaba buna per total, insa pentru acest lucru trebuie sa dea dovada de constiinciozitate. In caz contrar, desi nu vor fi mustrati de nimeni, vor termina ziua dezamagiti de ei insisi caci vor realiza ca a fost, practic, o zi pierduta inutil.

GEMENI: horoscop zilnic 24 august 2015, luni
Desi au planuri precisa cu privire la atingerea unui obiectiv, o neintelegere in mediul profesional o sa-i tulbure pe nativii din Gemeni. Isi dau seama ca a cere parerea sau feedbackul altcuiva de la munca poate avea repercusiuni, caci nu toti din mediul profesional au intentii bune cu privire la nativii din Gemeni. Acestia ar trebui sa se puna la adapost de gurile rele printr-un comportament mai rezervat, mai precaut.

RAC: horoscop zilnic 24 august 2015, luni
Racii sunt la adapost de probleme datorita comportamentului lor foarte precaut. De altfel, nativilor acestor zodii nici nu le place sa se expuna la riscuri, orice ii scoate din zona de confort generandu-le o stare de anxietate. Desi acest tip de comportament precaut le ofera o serie de beneficii, Racii nu vor putea evolua asa cum isi doresc daca nu-si vor asuma si niste riscuri. Constientizarea acestui fapt ii face pe nativii acestei zodii sa-si ridice o mie si una de intrebari si sa-si reevalueze trecutul.

LEU: horoscop zilnic 24 august 2015, luni
Prietenii, rudele, apropiatii sau colegii nativilor din Leu sunt nedumeriti de comportamentul Leilor. Desi ei sunt de regula destul de extrovertiti, de data asta prezinta o precautie bizara, dar si o lipsa de entuziasm fata de vestile bune pe care le primeste astazi. Intr-adevar, Leii sunt mai degraba predispusi astazi sa analizeze in profunzime, in esenta evolutia unor evenimente, fapt care le genereaza o stare destul de negativa care-i va impiedica sa se bucure de chestiuni – in opinia Leilor – nesemnificative, frivole.

FECIOARA: horoscop zilnic 24 august 2015, luni
Este aproape imposibil pentru Fecioare sa fie multumite si eficiente daca au impresia ca li se ascund anumite “date ale problemei”. Poate fi vorba de o chestiune profesionala, dar poate fi vorba si de un plan cu persoana iubita care ar ascunde ceva nativilor din Fecioara. Cum nu pot actiona in baza unei “senzatii”, Fecioarele se vor da peste cap azi sa gaseasca dovezi concrete ale informatiilor false sau, pur si simplu, omise in relatia cu cealalta persoana.

ContinuAREA PE Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close