Antena 3 CNN Life Familie Iată ce flori să le oferi Mariilor din viața ta!

Iată ce flori să le oferi Mariilor din viața ta!

Iată ce flori să le oferi Mariilor din viața ta!
13 Aug 2015   •   13:10
SFÂNTA MARIA. ADORMIREA MAICII DOMNULUI. Se spune că propriul nume este cel mai plăcut sunet pentru cineva, de aceea ziua în care este sărbătorit numele cuiva este ocazia perfectă de a-i transmite dragostea și respectul ce i le porți celei dragi. Numele Maicii Domnului își are originile în limba ebraică și are multiple înțelesuri, de la cea iubită, cea îndrăgită, copil dorit, până la aceea de stăpână ori doamnă respectabilă și îndrăgită.

SFÂNTA MARIA. ADORMIREA MAICII DOMNULUI. Numele Maria împreună cu derivatele sale este unul dintre cele mai răspândite nume printre românce. Ce poate fi mai potrivit pentru a cinsti Mariile din viața noastră de ziua lor decât un buchet de flori dăruit din toată inima.

SFÂNTA MARIA. ADORMIREA MAICII DOMNULUI. În acord cu semnificațiile purtate de-a lungul vremii de numele Mariei și puritatea pe care o exprimă, Casoteca.ro vă propune cinci buchete speciale, în culori delicate și arome elegante cu care să o surprinzi pe Maria din viața ta. 

1. Prin combinația de flori albe, buchetul Eleganță exprimă puritate și delicatețe. Albul însoțit de verdele și aroma proaspătă de eucalipt vor bucura ziua celei căreia i-l vei oferi. Frumos aranjat într-un coș de răchită buchetul conține: crini albi, trandafiri albi, crizanteme albe, eucalipt și orhidee dendrobium albe.



Continuarea pe Casoteca.ro.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close