Antena 3 CNN Life Familie Poveste desprinsă din filme, în Marea Britanie: "Fratele meu este tatăl copilului meu"

Poveste desprinsă din filme, în Marea Britanie: "Fratele meu este tatăl copilului meu"

Poveste desprinsă din filme, în Marea Britanie: "Fratele meu este tatăl copilului meu"
05 Aug 2015   •   11:56

Mary Portas nu este cunoscută publicului român. În Marea Britanie însă, femeia de 55 de ani este vedetă TV. În 2012, fratele ei a ajutat-o să devină mamă pentru a doua oară. Iar acum simte că are "responsabilitatea socială" de a-și spune povestea.

Mary nu a făcut un secret din faptul că este gay și crede că, prin prisma acestui lucru, trebuie să vorbească deschis despre viața ei privată, în încercarea de a "normaliza" ceea ce oamenii consideră a fi o situație neobișnuită. Vedeta de televiziune, care este căsătorită cu Melanie Rickey, se referă la faptul că fratele ei este si tatăl mezinului ei.

 
Getting ready for tonight's show covering for @JoWhiley @BBCRadio2 Tune in from 8-10pm xm

Posted by Mary Portas on Tuesday, July 7, 2015

"Sunt gay și am o responsabilitate socială față de oamenii care încă simt că nu au o voce. S-a întâmplat să trăiesc cu o femeie, care s-a întâmplat să aibă un copil conceput cu ajutorul fratelui meu. Pe cât de mult voi reuși să normalizez această situație, pe atât de mult lumea va deveni un loc mai bun", a spus aceasta, citata de mirror.co.uk.

Fiul cuplului, Horatio, s-a născut în 2012, prin fertilizare in vitro. Inițial acestei dezvăluiri, Mary Rickey a declarat că baiatul a venit pe lume cu ajutorul unui donator de spermă anonim.


×
Subiecte în articol: fertilizare in vitro vedete gay
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close