Antena 3 CNN Life Familie Povestea de dincolo de moarte. Cel mai greu moment din viaţa unei familii: "Am sărutat-o pe frunte, dar era rece"

Povestea de dincolo de moarte. Cel mai greu moment din viaţa unei familii: "Am sărutat-o pe frunte, dar era rece"

Povestea de dincolo de moarte. Cel mai greu moment din viaţa unei familii: "Am sărutat-o pe frunte, dar era rece"
de O.P.    |    13 Mar 2014   •   12:12

Viaţa de familie este o luptă continuă, dar frumoasă, spre fericire. În momentul în care unul din parteneri suferă, şi celălalt este îndurerat. Familia lui Preston Gannaway a trecut prin nişte ani de coşmar de când soţia lui, Carolyne, a fost diagnosticată cu cancer.

Cel mai teamă le era de reacţia celor trei copii - cel mic nu avea decât cinci ani în momentul în care mama lui s-a îmbolnăvit de cancer, iar ceilalţi doi, de vârstă şcolară aveau mare nevoie de suportul şi sprijinul mamei lor.



Însă Carolyne a petrecut mult timp în spital. Din cauză că starea ei se agrava de la zi la zi, medicii i-au spus lui Preston, după Crăciun să se pregătească de ce este mai rău, pentru că soţia lui nu va mai prinde noul an în viaţă.



Şi aşa a fost. Însă înainte de asta, Carolyne a avut puterea de a le trimite câte un mesaj video copiilor ei, în care le spunea cât de mult îi iubeşte, că de acum înainte trebuie să fie uniţi, să asculte de tatăl lor şi să îl ajute la toate treburile casei.



În ziua morţii sale, toată familia a fost strânsă în jurul lui Carolyne, însă nimeni nu a simţit durerea ca Preston: "Când am sărutat-o pe frunte şi am simţit că este rece, mi-am dat seama că am pierdut-o pentru totdeauna. A fost o durere cum nu pot descrie, nu am mai simţit asta niciodată".



După moartea soţiei, Preston se descurcă destul de greu cu copiii şi asta pentru că cei mici încă sunt îndureraţi şi nu înţeleg de ce mama lor a trebuit să plece din mijlocul lor.



"Durerea este un sentiment puternic, câteodată cred că este mai puternică decât dragostea, sau dorinţa de a trăi. Dar mă uit la copiii mei şi văd în ei chipul lui Carolyne. Atunci găsesc forţa de a o lua de la capăt", spune Preston.



×
Subiecte în articol: cancer boli
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close