Antena 3 CNN Life Familie Studiul care ar trebui să vă ridice semne de întrebare: "Cum mi-a influenţat telefonul viaţa intimă"

Studiul care ar trebui să vă ridice semne de întrebare: "Cum mi-a influenţat telefonul viaţa intimă"

Studiul care ar trebui să vă ridice semne de întrebare: "Cum mi-a influenţat telefonul viaţa intimă"
de P.I.    |    04 Noi 2014   •   07:35

De cele mai multe ori, înainte de culcare, vă mai uitaţi o dată pe postările de pe Facebook, Instagram ori Twitter ale prietenilor şi cunoscuţilor dumneavoastră, sau mai citiţi ultimele ştiri, ori vă uitaţi pe site-urile pline de oferte.

Acest lucru cauzează rupturi uriaşe în viaţa de cuplu. Potrivit ultimelor studii, în era digitală rata divorţurilor a crescut alarmant, iar cuplurile care au participat la aceste cercetări spun că viaţa lor intimă a pornit pe o pantă descendentă.
Jurnalistul Paul Levy a scris pentru Daily Mail un rezumat al cărţii sale, pe care a publicat-o pe 13 octombrie, numită "Infernul Digital". Studiul făcut de acesta demonstrează ca smartphone-ul îţi afectează viaţa sexuală, intimitatea cuplurilor şi distruge relaţiile interumane.

"De romantism nici nu mai poate fi vorba în cupluri. Preferăm să butonăm telefoanele decât să stăm de vorbă cu partenerul nostru. Nepoţii îşi ignoră bunicii şi aleg să se joace pe telefoane decât să stea în compania acestora", spune jurnalistul.

Trebuie să facem o alegere, care să fie în favoarea relaţiilor pe care le avem şi pe care trebuie să le păstrăm vii, nu virtuale.

×
Subiecte în articol: smartphone telefoane mobile
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close