Antena 3 CNN Life Familie Te gândeşti la căsătorie? Uite ce fel de soacră vei avea, în funcţie de zodie

Te gândeşti la căsătorie? Uite ce fel de soacră vei avea, în funcţie de zodie

Te gândeşti la căsătorie? Uite ce fel de soacră vei avea, în funcţie de zodie
Sursa foto: Foto: newsfeed.time.com
05 Aug 2015   •   10:48

Daca te gandesti serios la casatorie insa nu esti foarte sigur, sau sigura, in privinta viitoarei tale soacre, afla ca aceasta are comportamentul dictat si de zodie, nu numai de gradul de implicare pe care il are in viata fiului sau fiicei ei.

Asadar, poti sa iti dai seama ce fel de soacra va fi, in functie de zodie si sa te inarmezi corespunzator pentru luptele viitoare sau sa lasi garda jos, daca nu ai niciun motiv de ingrijorare.

Ce fel de soacra va fi daca e BERBEC
Soacrele din Berbec sunt unele dintre cele mai dificile. Tin mortis sa se bage in viata copilului lor si parca nu pricep niciodata ca nu ele sunt cele care au pronit o casnicie.

Ce fel de soacra va fi daca e TAUR
Soacrele din Taur sunt si ele unele dintre cele mai bagarete, mai ales daca sunt mame de baieti. Acestea fac tot posibilul sa controloeze deciziile pe care odrasla lor le ia in casnicie.

Ce fel de soacra va fi daca e GEMENI
Soacrele din Gemeni insa sunt unele dintre cele mai deschise la minte. Incearca sa nu se bage deloc in viata de cuplu al odraslei lor si vorbesc si isi spun parerea doar daca sunt intrebate.

Ce fel de soacra va fi daca e RAC
Soacrele din Rac sunt asemanatoare celor din Gemeni insa au momente in care, din cauza ca sunt prea zeloase, cam dau gres in ceea ce priveste raportul cu nora sau cu ginerele. Nu intentioneaza insa sa faca acest lucru.

Ce fel de soacra va fi daca e LEU
Soacrele din Leu sunt unele dintre cele mai distante din tot zodiacul. Incerarca pe cat sepoate de mult sa nu se bage in viata nimanuui, pentru a nu si-o ingreuna pe a lor.

Ce fel de soacra va fi daca e FECIOARA
Soacrele din Fecioara sunt insa unele dintre cele mai agresive soacre ale zodiacului. Acestea din urma reprezinta mai mereu modelul clasic al soacrei pentru care niciodata nimic nu este facut bine. Acestea sunt unele dintre cele mai neapreciate soacre.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: soacra casatorie zodie zodiac Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close