Antena 3 CNN Campanii Income Challenge INCOME. Renaşterea unui campion

INCOME. Renaşterea unui campion

INCOME. Renaşterea unui campion
28 Sep 2014   •   11:54
RENASTEREA (orig.: Resurgence) nu este doar un simplu documentar despre un sportiv de top, Darin Shapiro, ci este mai degraba o lectie de viata si determinare, povestita in niste imagini formidabile; o poveste despre spiritul de invingator al unui campion, o poveste care ar trebui sa ne motiveze, in aceeasi masura in care ar trebui sa ne inspire.
 
Darin Shapiro este un wakeboarder, nascut in 1973 in Orlando, Florida, care si-a inceput cariera profesionista in 1990, la doar 17 ani, urmand ulterior sa o domine indiscutabil timp de aproape 20 de ani. Este considerat cel mai bun wakeboarder al tuturor timpurilor. A fost campion mondial de 12 ori si a castigat peste 70 de turnee din circuitul profesionist, fiind de departe wakeboarder-ul cu cele mai multe podiumuri la activ. In anul 2010 a fost primul wakeboarder din istorie care a fost introdus in Water Ski Hall of Fame.
 
Dupa o pauza de aproape 9 ani, la varsta de 40 de ani, Darin a hotarat sa revina in circuitul competitional profesionist, iar scurtmetrajul RESURGENCE, produs de Ronn Seidenglanz si Tanya Pavlis de la casa de productie Sidewayz Films, documenteaza tocmai renasterea acestui campion absolut.
 
Scurtmetrajul complet poate fi vizionat pe pagina casei de productie, accesand www.sidewayz.com.
 

×
Subiecte în articol: film documentar
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close