Antena 3 CNN Life Jobul pentru care poți primi 10.000 dolari pe lună ca să fii turist sub acoperire. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Jobul pentru care poți primi 10.000 dolari pe lună ca să fii turist sub acoperire. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Jobul pentru care poți primi 10.000 dolari pe lună ca să fii turist sub acoperire. Ce condiții trebuie să îndeplinești
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Dec 2017   •   17:56

O companie de turism vine cu o ofertă uluitoare la sfârşit de an. Aceasta caută un tânăr sau o tânără care să stea într-un hotel de cinci stele, să meargă în cluburi exclusiviste şi să beneficieze de tratament de VIP timp de șase luni. Salariul nu este nici mai mult, nici mai puțin, de 10.000 de dolari pe lună.

O companie de turism mexicană caută un expert în turim pe care să îl plătească regeşte pentru a se distra în staţiunea unde Rihanna, Beyonce, Cindy Crawford sau Jennifer Garner îşi petrec vacanţele.

Imaginaţi-vă că începeţi anul în peninsula Yucatan, vă plimbaţi unde vă pofteşte inima şi sunteţi cazaţi doar la hoteluri de cinci stele. Şi în timp ce veţi bea o Pina Colada, bronzându-vă pe un şezlong, vă veţi gândi că pe cardul vostru intră 10.000 de dolari în fiecare lună, timp de şase luni.

Campania de angajare a fost demarată la finele lunii noiembrie şi se încheie la 17 decembrie. Compania de turism mexicană caută un expert de „servicii turistice” care să verifice pe propria piele calitatea serviciilor prestate de hoteluri şi cluburi.

În comunicatul care anunţa „campania de angajare deschisă oricui”, reprezentanţii firmei anunţau că angajatul va trebui să „surprindă chipul şi personalitatea culturală a Cancunului, potrivit Click.ro.

×
Subiecte în articol: job turist expert
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close