Antena 3 CNN Life Mesaje de Revelion 2024. Cele mai frumoase urări, SMS-uri și felicitări de Anul Nou

Mesaje de Revelion 2024. Cele mai frumoase urări, SMS-uri și felicitări de Anul Nou

De Anul Nou, bucură-i pe cei dragi cu urări de bine. Iată cele mai frumoase mesaje cu care să-ți impresionezi familia și prietenii de Revelion 2024.

Mesaje de Revelion 2024. Cele mai frumoase urări, SMS-uri și felicitări de Anul Nou
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Dec 2023   •   14:00

Mai este foarte puțin până la momentul în care încheiem un capitol și deschidem unul nou, plin de speranțe.

În noaptea dintre ani, oamenii împărtășesc gânduri bune, își fac planuri pentru noul an și se bucură de atmosfera festivă.

Pregătește-te din timp cu cele mai frumoase mesaje, pe care să le trimiți celor dragi, părinților, șefilor sau bunicilor, în noaptea dintre ani.

Citește și: Alimentele care atrag norocul în seara de Revelion. Românii nu renunță să le cumpere, în ciuda prețurilor ridicate

Mesaje și urări de Revelion 2024

"În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2024 minunat!"

"Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât anul care vine să-ţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani!"

"Fie ca toate dorințele pe care le făurești în această noapte magică să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să-ți aducă bucurie în inimă, iar în casă fericire şi belşug. La mulţi ani!"

"Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!"

"Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta. La mulţi ani!"

"Încheiem un capitol și deschidem unul nou plin de speranțe, bucurii și realizări. La mulți ani! Fie ca noul an să îți aducă numai fericire și împliniri!"

"Fie ca Anul Nou să îți aducă clipe magice, zile senine și nopți luminoase. La mulți ani! Să fie un an plin de reușite și satisfacții!"

"În această noapte magică, să-ți faci loc în inimă pentru noi dorințe și aspirații. La mulți ani, plini de bucurii și împliniri personale și profesionale!"

"Fie ca Anul Nou să fie ca o pagină albă în cartea vieții tale, pe care să o umpli cu momente de neuitat și realizări extraordinare. La mulți ani!"

"În noaptea de Revelion, să ne rugăm ca lumina divină să ne îndrume și să ne binecuvânteze în fiecare zi a noului an. Cu credință și speranță, să întâmpinăm cu bucurie calea pe care ne-o pregătește Dumnezeu. La mulți ani cu pace și binecuvântare!"

În această noapte, să ne amintim de înțelepciunea și iubirea divină care ne-au ghidat în anul care se încheie. Cu credință și devotament, să întâmpinăm noul an sub ocrotirea lui Dumnezeu. La mulți ani binecuvântați!".

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close