HOROSCOP cu Mariana Cojocaru. Ce floare ți se potrivește în funcție de zodie. Vei fi surprins să afli

21 Apr 2019   •   13:44
HOROSCOP cu Mariana Cojocaru. Ce floare ți se potrivește în funcție de zodie. Vei fi surprins să afli

HOROSCOP. În astrologie există mai tipuri de zodiace. Unul dintre ele este zodiacul floral și se spune că în sufletul fiecărei persoane se ascunde o floare.

Maria Cojocaru a vorbit duminică la emisiunea ”Numai de bine” despre florile care  ni se potrivesc în funcție de zodie.

HOROSCOP. Berbec - narcisele sunt unele dintre florile care se potrivesc acestei zodii. O altă floare care se potrivește este zambila. 

HOROSCOP. Taur - florile de salcâm se potrivesc acestor zodii. Lalele și liliacul se alătură acestor minunății.

HOROSCOP. Gemeni - pentru această zodie cele mai potrivite flori sunt irișii mov, dar și florile galbene.

HOROSCOP. Rac - îi bine dipune florile care cresc la suprafața sau în apropierea apei. Cei mai potriviți sunt nuferii, iar papura poate fi o idee bună pentru decorarea casei.

HOROSCOP. Leu - pentru această zodie ne gândim la structura regală. Cei mai potriviți sunt crinii regali și trandafirii. Cea mai importantă floare la leu e Floarea Soarelui.

HOROSCOP. Fecioara - au o floare cu totul și cu totul aparte, este vorba despre Lacrimile Maicii Domnului. Sunt flori care te duc cu gândul la simplitate și sinceritate.

HOROSCOP. Balanță - minunate sunt florile de Tei, care au un parfum superb, ce duce cu gândul la eleganță. Se mai potrivesc și florile de măr.

HOROSCOP. Scorpion - tuberozele și florile carnivore sunt preferatele acestor nativi. Mai există flori care te duc cu gândul la moarte. Scorpionul duce cu gândul la partea care ține la partea de neființă, de aceea le place foarte mult și garoafele.

HOROSCOP. Săgetător - li se potrivesc florile de cactus, dar și limba soacrei, dar și coada calului.

HOROSCOP. Capricorn - Floarea de colț este floarea care se potrivește acestor nativi. Flori de arbuști, în special murele sunt de asemenea printre preferatele acestor nativi.

HOROSCOP. Vărsător - vor fi plăcut surprinși de orhidee, mai ales de cea regale. Se duce cu gândul la eleganța Orientului. Se mai potrivește și florile de citrice: lămâi și portocal.

HOROSCOP. Pești - busuoic, care ține de credință. Viorelele sunt de asemenea destinate acestei zodii.

x close