Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Legătura dintre zahăr şi manichiură

Numai de bine: Legătura dintre zahăr şi manichiură

Numai de bine: Legătura dintre zahăr şi manichiură
Sursa foto: Foto: andreeastroe.ro
17 Mai 2015   •   12:52

Zahărul este unul dintre cele mai studiate şi blamate alimente de medici. Deşi specialiştii în nutriţie îl resping categoric, acum aflăm că este şi el bun la ceva. La manichiură. Un nou gel pe bază de zahăr face furori peste Ocean şi, odată ajuns şi la noi, româncele au fost cucerite.

În Africa de Sud, acum aproape trei decenii s-a inventat manichiura cu gel tratament din trestie de zahăr. De aproape 8 ani, produsul a devenit cunoscut în toată lumea. Trestia de zahăr nu a fost aleasă întâmplător, ci mai ales pentru că oferă elasticitate. Iar mineralele şi vitaminele care o compun contribuie la hidratarea şi fortificarea unghiei. În plus, trei sferturi dintre elementele din compoziţia gelului sunt naturale.

Se întinde precum un zahăr topit, diferența fiind că după ce se usucă oja nu se întăreste și nu devine casantă. Iar culoarea ce se aplică peste, are aceleași proprietăți. Un alt avantaj este că acest gel presupune expunerea la ultraviolete pentru un timp de 6 ori mai scurt decât în cazul celorlalte soluții. Problemele unghiilor nu trebuie ignorate. Numeroşi factorii externi cu care mâinile noastre intră în contact deteriorează patul unghial. Acesta devine subțire, fragil, deshidratat, casant și mult mai expus la infecții fungice.

Spre deosebire de alte tipuri de geluri care doar conferă lungime şi culoare unghiilor, această manichiură tratează unghiile natural. O astfel de manichiură poate ține și o lună, fără să se crape sau să se ciobească. Iar preţul este de 180 de lei.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close