Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Perlele, cadoul perfect pentru un Crăciun perfect

Numai de bine: Perlele, cadoul perfect pentru un Crăciun perfect

Numai de bine: Perlele, cadoul perfect pentru un Crăciun perfect
14 Dec 2014   •   10:50

Nu e niciun secret că bărbaţii sunt, să zicem, mai puţini inspiraţi în această lună a cadourilor. Noi ne-am gândit că una dintre cauze este că noi, femeile, suntem poate puţin prea pretenţioase. Aşa că împreună cu colega mea, Olivia Păunescu, ne-am hotărât să le dăm o mână de ajutor. Şi am hotărât că nimic nu poate fi mai potrivit ca o perlă...singurul cadou care nu se demodează şi care se potriveşte oricărui buzunar.

Întâlnirea cu cei dragi este de fapt motivul pentru care sărbatorile înseamnă atât de mult pentru noi. Chiar dacă până la urmă, mai important decât cadoul în sine este ceea ce reprezintă gestul pentru fiecare dintre noi, nu o dată ne-am pus întrebarea: care ar fi totuşi darul perfect? 

"Oricine a făcut vreodata un cadou sincer, ştie ce înseamnă bucuria celui care îl primeşte! Lumina sclipirea din ochii celui surprins! Pentru cei care urmează să facăa un cadou, le întind o mână de ajutor!", a spus Olivia Păunescu.

Bijuteriile nu au dat gres niciodata când vorbim despre femei. Dar, ca orice domeniu, şi acesta are elita lui. Şi nu vorbim numai de preturi. Pentru ca o perlă înseamnă mai presus de toate eleganţă, rafinament şi, de ce nu, cunoştinţe. Este o bijuterie care vine la pachet cu o întreaga poveste în spate, fie că vrei să o afli sau nu. Solitară pe un şnur simplu sau într-un şirag ...perla este cu siguranţă cadoul care nu va dezamăgi !

Fiecare colier, bratara sau pereche de cercei reprezinta o creaţie unică din perle naturale, combinate elegant cu aur sau argint, pietre pretioase sau semipreţioase. Rezultatul este de fiecare dată cu adevărat spectaculos şi adaugă o nota chic oricărei ţinute alese, fie că este una de zi sau de seară. Şi când vrem să ne simţim speciali, dacă nu de sărbători.

Perlele sunt nestemata cu o putere de necontrolat. Când cazi în vraja lor, esti cucerit pentru totdeauna. Loredana ştie asta cel mai bine.

A descoperit acum 16 ani magia micilor bijuterii, chiar din ziua în care a spus DA în faţa altarului! Iar de atunci nu a incetat să-şi completeze
permanent colecţia.

Femeile au fost cucerite de perle din toate timpurile, iar aceste nestemate au rezista vremurilor, mofturilor şi modei. Lucrurile s-au mai schimbat, însă. Nu mărimea sau provenienţa ei contează cel mai mult, ci modul în care este asortată dă farmecul celei care o poartă.

Vede'ţi în materialul video recomandările Claudiei Rădulescu, director magazin Le Midi.

×
Subiecte în articol: Numai de bine perle Olivia Paunescu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close