Cinci mituri despre înșelat

16 Ian 2018   •   18:16
 Cinci mituri despre înșelat

Dacă ai trecut printr-o decepţie pe plan amoros, cu siguranţă ai avut în minte anumite idei la care te-ai gândit constant. Poate te-ai întrebat de ce ai fost înşelată, ce nu a funcţionat sau unde ai greşit. Oricare ar fi răspunsurile, e bine să îţi dai seama din vreme că unele gânduri nu sunt decât mituri despre care toată lumea vorbeşte, dar în care nu ar trebui să crezi. Află care sunt acestea!

Relaţiile nefericite sunt predispuse la înşelat

Relaţiile perfect sănătoase, considerate fericite sunt la fel de susceptibile de infidelitate ca cele nesigure. Există o mulţime de motive pentru care partenerii înşală, iar cele mai multe au legătură cu lipsa comunicării şi a afectivităţii. Chiar dacă aparent sunt fericiţi, partenerii ajung să nu se mai regăsească în viaţa pe care o au şi să caute noutatea alături de o persoană nouă. În plus, chiar şi cele mai solide cupluri pot experimenta perioade în care rutina joacă un rol esenţial.

Dacă nu faci sex, nu înseamnă că ai înşelat

Este poate unul dintre miturile cu care se consolează femeile dependente de bărbaţi. Acestea sunt atât de naive, încât nu se gândesc că până şi un mesaj scris altei femei înseamnă o tentativă de înşelat. Trădarea poate exista în mai multe forme, care să nu aibă neapărat legătură cu contactul fizic. Unii psihologi susţin că cea mai gravă formă de înşelat nu este contactul sexual, ci mai degrabă intimitatea emoţională, care presupune împărtăşirea lucrurilor intime altei persoane decât partenerul.

Dacă a înşelat o dată, va înşela mereu

Obişnuinţa de a flirtra poate să te ducă cu gândul la înşelat, însă asta nu înseamnă că dacă partenerul tău a greşit o dată, va greşi mereu. Nu spune nimeni că e bine să ierţi, să închizi ochii şi să te preface că nimic nu s-a întâmplat, dar dacă îţi demonstrează prin fapte că îi pare rău, poate ar trebui să îi mai acorzi o şansă.

sursa: clickpentrufemei.ro.

Parteneri
x close