Antena 3 CNN Life Oameni Confesiuni intime: „Am o relație pasională cu un coleg de muncă și am devenit obsedată de el”

Confesiuni intime: „Am o relație pasională cu un coleg de muncă și am devenit obsedată de el”

Confesiuni intime: „Am o relație pasională cu un coleg de muncă și am devenit obsedată de el”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
01 Oct 2018   •   17:08

O femeie scrie publicației The Sun despre o dilemă care îi afectează atât viața personală cât și pe cea profesională: „Am o relație sexuală cu un coleg de muncă și știu că aș fi cu el imediat dacă și el ar vrea asta. Problema este că sunt o femeie măritată, îmi iubesc soțul și am o fetiță de cinci ani. Asta nu m-a oprit însă să încep o relație cu colegul meu de muncă. Eu am 28 de ani iar soțul meu 31. 

Colegul meu și cu mine mai ieșeam din când în când după muncă să bem ceva iar într-o zi când soțul și fetița mea erau plecați el a venit la mine. Atunci am început să ne sărutăm pasional și am făcut dragoste, într-un moment plin de pasiune. De atunci am continuat să facem sex de fiecare dată când s-a ivit ocazia. 

Acum îmi este foarte greu să îl văd zlnic la birou ca și cum nimic nu s-ar întampla între noi. Mă gândesc la el non-stop și nu mai sunt deloc atrasă de soțul meu. El are 27 de ani și este deranjat de faptul că eu sunt căstorită.

Simt că nu pot să mai continui așa și să îmi înșel soțul, dar pur și simplu nu pot să renunț la el.

Deidre, expertă în relații de familie pentru The Sun răspunde: „Relația ta este secretă momentan, dar cu toate acestea deja dăunează grav căsniciei din cauza faptului că fură toată pasiunea din relație, iar curând soțul își va da seama de ceea ce se întâmplă. Spui că îți iubești soțul deci cel mai probabil este vorba doar de pasiune și o experiență nouă și nu de dragoste adevărată.

Ai o fetiță de numai cinci ani și trebuie să încerci să lupți pentru binele ei, care înseamnă ca părinții ei să rămână împreună. Spune-i amantului că trebuie să îți salvezi căsnicia și încearcă să schimbi departamentul unde muncești sau chiar locul de muncă în totalitate, pentru binele familiei. 

Încearcă să îți concentrezi toată energia asupra căsnicie și să regăsești pasiunea față de soțul tău. Asta te va ajuta să nu te mai gândești la colegul de muncă și să te reconectezi cu soțul.”

Sursă: The Sun  

×
Subiecte în articol: amant casnicie inselat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close