Antena 3 CNN Life Oameni De-a Viața Ascunselea. Iuliana Tudor: „Forța vine din tine. Poți să te prăbușești și te poți ridica”

De-a Viața Ascunselea. Iuliana Tudor: „Forța vine din tine. Poți să te prăbușești și te poți ridica”

De-a Viața Ascunselea. Iuliana Tudor: „Forța vine din tine. Poți să te prăbușești și te poți ridica”
28 Apr 2018   •   14:20

Iuliana Tudor a vorbit la emisiunea „De-a Viața Ascunselea” despre provocările cu care s-a confruntat de-a lungul vieții sale, inclusiv în meseria de jurnalist. 

„În general, mi-au cam plăcut provocările, dar acelea pe care am fost convinsă că le pot controla. Și atunci când nu am reușit, mi-am dat seama cam ce ar trebui să învât. E un exercițiu atât de bun și sănătos încât pentru experiențele următoare vei fi pregătit. Îmi place să cred că și acum voi mai avea astfel de provocări.. să simt că mă arunc în gol”, a spus Iuliana Tudor. 

„Televiziunea m-a descoperit puternică și m-a obligat să fiu așa. În televiziune, dacă nu ești puternic, nu ai ce să cauți. Dacă nu ești atent, nu ești pe fază și nu ești puternic în fața emoțiilor din direct.. te arunci în gol și înveți”, a mai spus Iuliana Tudor. 

Prezentatoarea tv a vorbit și despre momentele dificile pe care a trebuit să le depășească. 

„E șansa pe care o primești pentru că cineva acolo sus crede că meriți. E de trăit, e de îndurat, e de sperat. Te resetezi, asta e clar. E cu frică, cu întrebări, cu foarte multe temeri. Îndoiala că drumul și momentul nu vor avea un drum fericit te pun într-o altă ipostază cu tine și cu cei din jur. N-ai altă variantă decât să ceri ajutor Celui de Sus. Nu e altă cale, dar eu l-am primit. M-am reconstruit timp de un an de zile. Forța vine din tine. Poți să te prăbușești și te poți ridica”, a mai spus Iuliana. 

„Odată ce ai trecut printr-o astfel de experiență, ai puterea să-i determini și pe ceilalți să facă ca tine. Puterea exemplului poate funcționează”, a adăugat ea. 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close