Antena 3 CNN Life Oameni Ea este Marina, cea mai rapidă atletă din România: ”Există lipsuri, însă totul este posibil dacă îți dorești cu adevărat”

Ea este Marina, cea mai rapidă atletă din România: ”Există lipsuri, însă totul este posibil dacă îți dorești cu adevărat”

Marina Baboi, la doar 24 de ani, este cea mai rapidă atletă din România și are în palmares zeci de medalii importante, care o fac să fie încrezătoare și mândră de munca ei.

Ea este Marina, cea mai rapidă atletă din România: ”Există lipsuri, însă totul este posibil dacă îți dorești cu adevărat”
Sursa foto: Facebook/Marina Andreea Baboi
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2023   •   11:11

Marina Baboi, lai cei 24 de ani ai săi, este desemnată cea mai rapidă atletă din România, iar tânăra buzoiancă se luptă în continuare pentru a obține victorie după victorie.

”Marina Baboi este un sportiv cu vise mari. Un om ambițios și un om care știe mereu ce vrea. Toți știm cum este să faci sport în România.

Exista lipsuri, sigur, însă totul este posibil dacă îți dorești cu adevărat. Nimic nu este ușor, mai ales în sportul de performanță, dar istoria ne-a arătat că poți ajunge acolo unde îți dorești cu multă muncă și ambiție”,  a spus tânăra atletă pentru stirilekanald.ro.

Citeşte şi: Simona Halep, declaraţie exclusivă după suspendarea de patru ani: "Este o mare nedreptate. Sunt şocată. O să lupt până la capăt"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Există lipsuri, însă totul este posibil dacă îți dorești cu adevărat”

”Sunt multe lucruri care au nevoie de schimbare în sportul românesc, însă sunt de părere că, pentru a obține rezultate și pentru a avea performanțe, este nevoie de o mai mare implicare atât din partea autorităților Statului, a cluburilor sportive, dar și a antrenorilor și a sportivilor. Toți trebuie să formeze o echipă care să aibă același scop”, a mai adăugat tânăra.

Citeşte şi: Ea este Rowena, tânăra născută într-o familie de rromi argintari, care a ajuns să lucreze pentru Google, în New York: "Sunt liberă să decid cine sunt, în fiecare zi"

Marina Baboi a obținut două medalii de bronz la Jocurile Francofoniei

La Jocurile Francofoniei, în total, delegația României la atletism s-a întors în țară cu 15 medalii, respectiv șase de aur, trei de argint și șase de bronz.

România s-a clasat pe locul al doilea în clasament și a participat cu o delegaţie de 76 de persoane, dintre care 57 de sportivi (atletism, baschet feminin, lupte libere şi lupte africane, ciclism pe şosea, tenis de masă şi judo), la cea de a IX-a ediţie a Jocurilor Francofoniei, care s-a desfăşurat în perioada 28 iulie-6 august, la Kinshasa, în Republica Democratică Congo. 

”Jocurile Francofoniei au fost cu adevărat o experiență unică. Am reușit să urc de două ori pe podium, alături de echipa de 4x100m și de cea de 4x400m, obținând două medalii de bronz.

Despre planuri de viitor nu îmi place să vorbesc. Consider că lucrurile se fac din aproape în aproape, cu obiective precise. Cert este că îmi doresc să fiu sănătoasă pentru a putea să ajung acolo unde îmi doresc”,  a mai spus atleta.

×
Subiecte în articol: atleta Marina Baboi medalii
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close