Antena 3 CNN Life Oameni "Eşti frumos! Chiar dacă nu îţi dai seama, eşti frumos! Toată lumea e!" Povestea unei învingătoare

"Eşti frumos! Chiar dacă nu îţi dai seama, eşti frumos! Toată lumea e!" Povestea unei învingătoare

"Eşti frumos! Chiar dacă nu îţi dai seama, eşti frumos! Toată lumea e!" Povestea unei învingătoare
Sursa foto: Foto: Facebook/ www.tumblr.com
02 Feb 2012   •   09:03
"Cine le dă dreptul vedetelor şi revistelor de modă să ne spună ce este „normal”? Societatea se încăpăţânează să ne spună ce este „frumos” şi ce trebuie să cumpărăm sau să facem ca să fim frumoşi." Aceste cuvinte aparţin unei tinere care suferă de sindromul Pfeiffer, boală care a făcut-o pe fata de 18 ani să arate diferit faţă de restul oamenilor.

Renee DuShane a postat pe internet unul dintre cele mai emoţionante articole. Cuvinte sincere, care provin din propria experienţă de viaţă şi care pot constitui un exemplu pentru multe persoane care cred că a fi diferit este un lucru negativ.

Cu câteva săptămâni în urmă am postat o fotografie cu mine pe blog. Nu eram machiată, nu aveam bretonul pe ochi, aşa cum îl am mai mereu ca să-mi ascund fruntea deformată de sindromul Pfeiffer. După ce am postat fotografia însoţită de un comentariu, m-am dus să ma culc. A doua zi am fost uimită de multitudinea de mesaje pe care le-am primit”, mărturiseşte tânăra.



Acesta este articolul postat de Renee pe blog:

“Aceasta nu este o fată bronzată, acoperită de machiaj, cu părul îndreptat şi un zâmbet perfect. Asta este o fată care are sindromul Pfeiffer, care a purtat breton toată viaţa ca să-şi acopere fruntea deformată de boală şi care se chinuie în fiecare zi să fie mulţumită de felul în care arată. A trecut prin două operaţii şi o să mai îndure şi altele. Nu prea poate să poarte machiaj, pentru că are o sensibilitate la ochi. Iar maxilarul ei este strâmb. (...) Când avea 4 ani, fetei acesteia i s-a „înşurubat” un cerc de metal în craniu şi maxilare.

Este o fată care nu o să arate niciodată ca familia şi prietenii ei, care nu o să fie niciodată „normală”. Se confruntă cu depresia şi are tulburări alimentare din cauza situaţiei în care trebuie să înveţe să trăiască.

Nimeni n-a mai văzut-o fără machiaj sau breton.

Până acum.

Ea sunt Eu.

Şi dacă îţi fac blogul urât, te rog să nu postezi mai departe mesajul meu. Dar dacă eşti una dintre persoanele din viaţa mea care mă pot accepta aşa cum sunt, atunci fă-o.

Eşti frumos. Chiar dacă nu îţi dai seama, eşti. Toată lumea e”



 


 


 

×
Subiecte în articol: frumusete blog internet operatie
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close