Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Lorelai, fetiţa fără braţe care a dărâmat toate barierele

Lorelai, fetiţa fără braţe care a dărâmat toate barierele

Lorelai, fetiţa fără braţe care a dărâmat toate barierele
12 Oct 2014   •   22:43
S-a născut fără mâini şi fără femururi, dar este un exemplu de optimism şi putere morală. Este vorba despre Lorelai, invitata lui Mihai Gâdea în ediţia de duminică seară a emisiunii Sinteza Zilei.

Lorelai a fost abandonată de părinţii naturali la scurt timp după naştere, dar nişte oameni simpli aparent, exceptionali în realitate, au adoptat-o.

Astazi, Lorelai cânta, pictează şi joacă teatru. Fetiţa a dovedit că handicapul fizic poate fi doar un obstacol ce poate fi înlăturat cu ajutorul minţii şi al dorinţei de viaţă.

La Sinteza Zilei, Lorelai a arătat tuturor ce înseamnă să fii învingător, dar şi cât de mult contează să ai alături oameni care să te iubească şi să te sprijine.

„Trăiesc cu intensitate fiecare clipă, fac nu ceea ce-mi place, ci îmi place ceea ce fac”, a spus Lorelai în emisiunea Sinteza Zilei.

Fata a interpretat mai multe melodii. Prima melodie interpretată vocal de Lorelai s-a numit „Capul sus”. Ulterior, fetiţa a interpretat două melodii la orgă şi a scris cu ajutorul picioarelor un mesaj pentru viitorul preşedinte al României.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close