Antena 3 CNN Life Oameni Ea este Medeea Zafiris, adolescenta româncă dublă campioană mondială la karate: ”Performanțele au venit prin multă muncă”

Ea este Medeea Zafiris, adolescenta româncă dublă campioană mondială la karate: ”Performanțele au venit prin multă muncă”

Medeea Zafiris, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir” Breaza a urcat, din nou, pe podiumul campionat mondial de karate, unde a câștigat două medalii de aur, o medalie de argint și trei medalii de bronz.

Ea este Medeea Zafiris, adolescenta româncă dublă campioană mondială la karate: ”Performanțele au venit prin multă muncă”
Sursa foto: Facebook/Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir”
de Andreea Gelatu    |    04 Oct 2023   •   12:09

Medeea Zafiris, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir”, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Mondial de Karate SKDUN Chalkis, Greece, unde a câștigat două medalii de aur, o medalie de argint și trei medalii de bronz, anunţă reprezentanţii Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir” Breaza, într-o postare pe Facebook.

"Performanțele au venit prin multă muncă"

"Un campionat plin cu emoții și reușite, unde am luptat cu sportivi foarte bine pregătiți. Performanțele au venit prin multă muncă și antrenamente. Le mulțumesc oamenilor dragi care sunt lângă mine necondiționat și tuturor susținătorilor mei!”, a transmis tânăra cantemiristă.

La Campionatul Mondial de Karate SKDUN Chalkis, Medeea a cucerit şase medalii: Aur la kumite individual shobu ippon 16-17 ani; Aur a kumite echipe feminin; Argint la kata individual 16-17 ani; Bronz la kumite individual shobu sanbon 16-17 ani; Bronz la jyu ippon kumite individual 16-17 ani; Bronz la echipe mixt, transmit reprezentanţii colegiului militar unde Medeea Zafiris este elevă.

Citeşte şi: ”Noi doar ne-am făcut datoria!” Ei sunt cei doi polițiști care au salvat un bărbat care și-a dat foc în Centru Vechi din București

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Medeea Zafiris, dublă campioană mondială la karate

"Medeea este un exemplu concret al sportivului care pune multă pasiune în ceea ce face, pentru a ajunge la performanțe notabile. Practică de peste zece ani artele marțiale, în care nu doar s-a făcut cunoscută, dar și remarcată pentru evoluțiile ei, la nivel național, european și mondial.

A trecut doar un an de când a cucerit podiumul mondial în Cehia, la categoria juniori, rezultat dublat de cel din Grecia.

Citeşte şi: Ea este Andra Mihalcea, fetița de 10 ani care a cucerit scene importante din lumea dansului: ”Mă inspiră mama”

"Ne mândrim cu Medeea"

"Ne mândrim cu Medeea, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”, și o apreciem pentru modul exemplar în care reușește să îmbine cariera de sportiv cu cariera militară.

Prin exemplul propriu insuflă nu doar disciplină și tărie, ci și empatie și grație. Este foarte frumoasă, modestă și dornică să se autodepășească.

Face parte din echipa de handbal a colegiului și parcursul ei în această disciplină este unul foarte bun, alături de echipă.

O regăsim, împreună cu cei mai buni elevi ai Cantemirului, la panoul de onoare.Felicitări, Medeea, și mult succes în continuare!", au mai scris reprezentanţii Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir” Breaza

Medeea Zafiris, dublă campioană mondială la karate Medeea Zafiris a strălucit, din nou, pe tatami, pentru a urca pe...

Publicată de Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza pe Miercuri, 4 octombrie 2023

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close