Antena 3 CNN Life Oameni O femeie trăiește groaza oricărei neveste: ”După 22 de ani de căsnicie am aflat că soțul mă înșală. Mă simt umilită.Când am aflat...”

O femeie trăiește groaza oricărei neveste: ”După 22 de ani de căsnicie am aflat că soțul mă înșală. Mă simt umilită.Când am aflat...”

O femeie povestește pentru The Guardian cum a aflat că o înșală soțul. Este coșmarul oricărei femei. Ea este disperată mai ales că își cunoaște soțul de când avea 18 ani.

O femeie trăiește groaza oricărei neveste: ”După 22 de ani de căsnicie am aflat că soțul mă înșală. Mă simt umilită.Când am aflat...”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Feb 2020   •   08:02

„După 22 de ani de căsnicie am aflat că soțul meu mă înșală. Am descoperit infideliatea printr-un mesaj, care mi-a fost trimis din greșeală. În mesaj, soțul meu îi spunea amantei cât de bine s-au simțit la ultima întâlnire. De atunci, mă gândesc doar la ei doi împreună, cum se sărută, cum fac dragoste. Nu mă mai pot concentra la nimic altceva.

Ne-am cunoscut când aveam 18, respectiv 19 ani. De atunci am rămas împreună, iar până la vârsta de 40 de ani viața noastră sexuală a fost una normală, plină de dragoste. Am încercat să mențin o viață sexualî sănătoasă dar nu am reușit. Mi-am dat seama că ceva este în neregulă dar mi-a fost frică să vorbesc cu el despre asta. 

Acum, după ani de zile am început în sfârșit să vorbim despre sex dar mă simt umilită. Am decis să rămânem împreună și să ne rezolvăm problemele dar mă simt disperată: disperată după atenția soțului meu”.
 

×
Subiecte în articol: casnicie inselat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close