Antena 3 CNN Life Procesul Johnny Depp vs. Amber Heard: Programul de nuntă al actorilor cuprindea secțiunea "Dans, droguri și muzică"

Procesul Johnny Depp vs. Amber Heard: Programul de nuntă al actorilor cuprindea secțiunea "Dans, droguri și muzică"

Avocaţii lui Johnny Depp au adus în atenția juraților programul de nuntă al cuplului, din 2015, care conţinea şi o secţiune în care apărea, negru pe alb, consumul de droguri.

Procesul Johnny Depp vs. Amber Heard: Programul de nuntă al actorilor cuprindea secțiunea "Dans, droguri și muzică"
Sursa foto: Captura Youtube
de Mia Lungu    |    20 Mai 2022   •   11:14

Întreaga Americă urmăreşte live, fiecare termen al procesului actorilor Johnny Depp - Amber Heard. Acuzaţii de agresiune fizică, consum de droguri, lacrimi, totul e transmis live. Americanii s-au împărţit în două tabere. Echipa Heard sau Echipa Depp.

Până una alta scandalul nu i-a ajutat pe cei doi actori. Johnny Depp şi a pierdut contractul pentru filmul Piraţii din Caraibe iar celebra actriţă ar putea să îşi piardă rolul din Aquamen.

La ultimul termen al procesului, avocaţii lui Depp au descoperit că Heard a fost arestată în 2009 după ce şi-a bătut un fost partener pe un aeroport din Seattle.

Avocat Jhonny Depp: Depp nu este singurul partener pe care l-aţi atacat, nu, doamna Heard?

Amber Heard: Nu l-am atacat niciodată pe domnul Depp şi pe nicio persoană cu care am avut legături amoroase

Amber Heart a susţinut în trecut că drogurile și alcoolul l-au transformat pe Depp într-un "monstru" violent.

Avocat Johnny Depp: Cine a fost adevăratul monstru în această relaţie, doamna Heard?

Amber Heard: El trăieşte în Johnny. Într-o jumătate a lui. Nu în întregul lui. Pentru că cealaltă jumătate este minunată, frumoasă, este bărbatul pe care îl iubesc. El este cel care a consumat întotdeauna droguri şi m-a bătut. Da, el a fost întotdeauna monstrul.

Avocaţii au adus în faţă programul de nuntă al cuplului, din 2015, care conţinea şi o secţiune ce menționa consumul de droguri.

Avocat Johnny Depp: Şi următorul lucru pe listă este. Citez: dans, droguri şi muzică. Am încheiat citatul. Aşa este?

Amber Heard: Este corect.

Avocat Johnny Depp: Aşadar aţi plănuit să consumaţi droguri la nuntă alături de o persoană pe care o caracterizaţi ca fiind - dependentă de droguri?

Amber Heard: Ca să fiu corectă, trebuie să menţionez că urma să avem petreceri diferite. Aşadar. O petrecere de mireasă, înainte de nuntă. Şi oricum, programul de nuntă a fost modificat după. Acesta este un draft pe care l-am trimis înainte. S-au făcut multe schimbări după.

Heard și Depp, care s-au cunoscut în 2009 şi au fost căsătoriți în perioada 2015-2016. Actorul o acuză de fosta soţie că i-ar fi lăsat excremente pe patul conjugal iar ea că ar fi fost violată cu o sticlă de lichior.

Johnny Depp a dat o în judecată pe Heard după ce l-a defăimat într-un articol în Washington Post, în care a spus că a fost abuzată fizic. Actorul îi cere 50 de milioane de dolari daune.

×
Subiecte în articol: Johnny Depp Amber Heard nunta droguri
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close