Antena 3 CNN Life Salata minune care te ajută să slăbești. Ingredientul secret care îți redă silueta de vis. Rețeta zilei

Salata minune care te ajută să slăbești. Ingredientul secret care îți redă silueta de vis. Rețeta zilei

Mulți români se plâng de kilogramele în plus care au venit odată cu pandemia. Din fericire, cu venirea verii au sosit și legumele proaspete, care ne ajută să preparăm o salată senzațioanlă care ne va ajuta să revenim la o siluetă de vis. Este delicioasă și se prepară în numai câteva minute!

Salata minune care te ajută să slăbești. Ingredientul secret care îți redă silueta de vis. Rețeta zilei
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    24 Iun 2020   •   06:05

Pentru a prepara o salată sățioasă, care să țină de foame și să ajute în lupta cu kilogramele, este indicat să combinăm legumele și fructele proaspete cu proteine sănătoase: carne de pui, somon, carne de curcan sau pește. Dacă însă nu ai în casă aceste surse de proteină, un aliment ieftin la conservă poate înlocui carnea cu succes și va oferi un gust aparte salatei. 

Ingredientul care ajută la pierderea kilogramelor

Ingredientul care face acestă salată sățioasă și extrem de gustoasă este năutul. Leguma este bogată în proteine și își va potoli cu siguranță foamea până la masa următoare, scrie Women's Helth. Salata va avea astfel 16 grame de proteine, 15.1 grame de fibre și doar 382 de calorii!

Ingrediente:
1 cană de rucola sau spanac
1/2 cană de roșii cherry
1/2 cană de porumb
1 cană de năut
1/2 cană de ceapă roșie
1/2 cană de castraveți 
1/2 cană de ardei
1 linguriță de ulei de măsline
1 linguriță de oțet 
sare și piper după gust 

Toate ingredientele se amestecă într-un bol și se condimentează după gust. Se poate adăuga și un pic de zemă de lâmâie. Informații nutriționale: 382 calorii, 64 grame carbohidrați, 20.1 grame de zahăr, 16 grame proteine și 15,1 grame fibre.  

×
Subiecte în articol: reteta salata de vara kilograme in plus
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close