Antena 3 CNN Life Secretul Irinei Reisler. Cum a salvat-o regimul disociat și ce le transmite oamenilor care suferă de obezitate

Secretul Irinei Reisler. Cum a salvat-o regimul disociat și ce le transmite oamenilor care suferă de obezitate

Secretul Irinei Reisler. Cum a salvat-o regimul disociat și ce le transmite oamenilor care suferă de obezitate
26 Oct 2019   •   14:25

Irina Reisler, jurnalist şi promotor al vieţii sănătoase, invitata Florentinei Fântânaru la De-a viaţa ascunselea, de la Antena 3, a vorbit despre cum i s-a schimbat viața în bine de îndată ce s-a hotărât să slăbească și să se iubească pentru asta.

„Eu nu doar că am slăbit acum 17 ani. Eu mi-am schimbat viața toată”, spune Irina Reisler, care povstește un episod jenant care a marcat-o extrem de puternic.

„Nu eram eu, era o masă de grăsime flască”

Irina Reisler spune că, la un moment dat, a intrat într-un magazin în care era extrem de cunoscută, ”aveam chiar autograful pe peretele lor”, iar vânzătoarea a întrebat-o dacă nu cumva soțul acesteia este, de fapt, fiul ei mai mare.

”Grăsimea îmbătrânește. Eu acum, la 45 de ani, arăt mai tânără decât arătam la 28 de ani”, a spus Irina.

„Când aveam 100 de kilograme mi-a fost teamă pentru inima mea”

„În ultima vreme, mentalitatea s-a mai schimbat, dar înainte era principiul de grasă și frumoasă. Pe mine mă încurajau toți, deși eram imensă în timpul sarcinii, să mănânc să crească copilul”, a mai povestit Irina Reisler.

Irina Reisler, despre regimul disociat: A fost salvarea mea!

„Eu mă bucur dacă pot inspira. Eu nu spun nimănui tu ține dieta asta, sau ține regimul disociat. Lumea spune regimul disociat, regimul Irinei Reisler. Dar nu e regimul meu. Cumva lumea l-a asociat cu numele meu pentru că l-am tot povestit. E un regim disociat provenit din vechea medicină chineză. Îl stiam de la un medic de familie specializat în acupunctură și medicină chinezească. La filmările cu doamna doctor, în 2002, am aflat despre acest regim. A fost salvarea mea”, a mai povestit Irina Reisler. 

×
Subiecte în articol: De-a viața ascunselea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close