Antena 3 CNN Life Știinţă Pelerina care te hidratează prin furtun cu apă de ploaie filtrată. Adio căratului de sticle cu apă

Pelerina care te hidratează prin furtun cu apă de ploaie filtrată. Adio căratului de sticle cu apă

Pelerina care te hidratează prin furtun cu apă de ploaie filtrată. Adio căratului de sticle cu apă
Sursa foto: Foto: e-junkie.info
21 Noi 2011   •   18:25

V-aţi imaginat vreodată că haina dumneavoastră vă poate potoli setea? Ei, bine da, s-a inventat o astfel de haină...de ploaie. Este vorba de o pelerină care pe cât este neobişnuită pe atât este de utilă. Pentru că transformă apa de ploaie în apă potabilă.

Raincatch este o propunere pentru un articol de îmbrăcăminte, care este în acelaşi timp haină, dar şi sistem de colectare, purificare şi stocare a apei. Posesorul pelerinei poate să ia o gură de apă printr-un furtunaş de fiecare dată când i se face sete.

Gulerul pelerinei colectează apa de ploaie, care este apoi filtrată prin filtre de cărbune, în partea de jos, pe spatele pelerinei, şi purificată printr-un procedeu chimic. Apa este stocată in jurul şoldurilor, iar purtătorul poate căra această greutate fără nici un efort. Estetica pelerinei este simplă, dar elegantă, pe spatele acesteia putandu-se observa procesul prin care trece apa colectată, ascunzând însă rezervorul.

Vezi mai jos cum funcţionează pelerina hidratantă

 

×
Subiecte în articol: apa apa potabila carbune ploaie
Parteneri
Categoria de români a căror pensie creşte cu 70%
x close