Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă A incercat sa manance timp de 12 zile numai banane! Uite ce transformare a suferit corpul ei la sfarsitul experimentului

A incercat sa manance timp de 12 zile numai banane! Uite ce transformare a suferit corpul ei la sfarsitul experimentului

A incercat sa manance timp de 12 zile numai banane! Uite ce transformare a suferit corpul ei la sfarsitul experimentului
01 Mar 2016   •   10:33

Yulia, nutritionista de profesie a incercat dieta bazata pe un singur fruct. Ea recomanda acest lucru si pentru celelalte fructe. Mananci cate banane vrei si poate poti adauga si cateo salata la ultima masa din zi.

 Bei cate trei litri de apa pe zi si faci sport cum faceai si inainte. Ai nevoie de odihna mai multa pentru treci printr-o perioada de detoxifiere.

Cercetatorii au dezvaluit ca bananele ajuta la slabit. Fibrele din aceste fructe sunt solubile, ceea ce face sa se absoarba apa si sa incentineasca digestia.


Pentru Yulia a fost ca o calatorie interioara. S-a simtit echilibrata si pozitiva. Pielea i-a devenit mai stralucitoare si mai moale. Iar corpul a devenit si el mult mai flexibil.

Bananele au un indice glicemic extrem de scazut, de aceea ajuta la pierderea in greutate si regleaza nivelul de zaharuri din organism.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close