Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Acestea sunt lucrurile din casă care pot cauza apariția cancerului. Sigur și tu le folosești

Acestea sunt lucrurile din casă care pot cauza apariția cancerului. Sigur și tu le folosești

Acestea sunt lucrurile din casă care pot cauza apariția cancerului. Sigur și tu le folosești
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    15 Noi 2017   •   23:29

Cei mai mulți dintre noi au, în fiecare colț al casei lor, produse ce pot cauza apariția cancerului, și le folosesc de multe ori fără a-și da seama.

Șampoanele și balsamurile - unele dintre ele includ: lauril sulfat de sodiu, parfum, parabeni, culori sintetice și multe altele. Parabenii sunt un agent cancerigen cunoscut, fiind asociați direct cu diferite tipuri de cancer. Îndulcitorii artificiali sunt prezenți în multe produse, iar unul dintre cei mai folosiți este aspartamul, care a fost corelat cu numeroase probleme de sănătate, inclusiv cancerul, potrivit eva.ro.

O mare parte din mâncarea noastră vine în pungi, recipiente și sticle de plastic. Dacă bei dintr-o sticlă de plastic, substanțele chimice din acest material îți ating buzele și pot ajunge chiar și în organismul tău, mai ales dacă apa stă în acea sticlă de ceva vreme. Apoi, fie că este vorba de săpun, detergent de vase sau gel de duș, săpunurile convenționale conțin o gamă largă de substanțe chimice, printre care triclosan.

×
Subiecte în articol: cancer sampon sapun
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close