Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Băutura care te scapă de stres, recomandată de un psihiatru. Dr. Eugen Hriscu: "Când anxietatea dă pe dinafară, se împarte cu cei dragi"

Băutura care te scapă de stres, recomandată de un psihiatru. Dr. Eugen Hriscu: "Când anxietatea dă pe dinafară, se împarte cu cei dragi"

Un amestec din fructe şi condimente ne poate ajuta în lupta cu anxietatea, în această perioadă grea, ne recomandă un cunoscut medic psihiatru.

Băutura care te scapă de stres, recomandată de un psihiatru. Dr. Eugen Hriscu: "Când anxietatea dă pe dinafară, se împarte cu cei dragi"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2022   •   10:57

E nevoie de mere, pere, gutui, vişine uscate şi câteva condimente, precum ghimbir şi scorţişoară, spune medicul Eugen Hriscu.

"Se pun 1-2 litri de apă la fiert împreună cu 2 bețe de scorțișoară și câteva fâșii de coajă de lămâie. Si zahar, câteva linguri. 

Se spală și se curăță de coajă niște mere, o pară și o gutuie. Se taie cuburi. Când apa începe să fiarbă, se adaugă fructele și sucul de la o lămâie. 

Eu am aruncat și o mână de vișine uscate, confiate pe care le păstram pentru cerealele de dimineață precum și câteva bucățele de ghimbir confiat. Se lasă la fiert încă 10 minute. 

Se împarte cu cei dragi când anxietatea dă pe dinafară", a scris medicul Eugen Hriscu, pe pagina de Facebook.

Se pun 1-2 litri de apă la fiert împreună cu 2 bețe de scorțișoară și câteva fâșii de coajă de lămâie. Si zahar, câteva...

Publicată de Eugen Hriscu pe Luni, 28 februarie 2022

×
Subiecte în articol: fructe anxietate Eugen Hriscu
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close