Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce pățești dacă mănânci banane cu coaja înnegrită? Avertismentul specialiștilor

Ce pățești dacă mănânci banane cu coaja înnegrită? Avertismentul specialiștilor

Ce pățești dacă mănânci banane cu coaja înnegrită? Avertismentul specialiștilor
Sursa foto: Foto: Pixabay
28 Aug 2016   •   17:51

Eviti sa le cumperi sau iti plac la nebunie bananele cu coaja neagra? Crezi ca sunt deteriorate si ca ti-ar putea face rau, sau le preferi in locul bananelor "verzi"? Specialistii japonezi ne aduc vesti uimitoare despre bananele cu coaja neagra, scrie site-ul frunza-verde.ro.

Bananele foarte copate, cu coaja moale, cu pete maronii sau chiar cu coaja neagra, contin unele substante exceptionale pentru sanatatea noastra, aceste substante active gasindu-se doar in bananele ajunse la maturitate.

Bananele foarte copate contin TNF (Tumour Necrosis Factor) – o substanta foarte activa asupra celulelor tumorale, pe care le ataca si de ucide. TNF este folosit in oncologie pentru a trata pacientii cu cancer, iar bananele coapte contin un TNF natural foarte puternic.

×
Subiecte în articol: banane cancer
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close