Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cele mai bune gustări pentru slăbit NU sunt fructele și legumele!

Cele mai bune gustări pentru slăbit NU sunt fructele și legumele!

Cele mai bune gustări pentru slăbit NU sunt fructele și legumele!
Sursa foto: Foto: Lyla.ro
04 Ian 2016   •   12:56

Fructele si legumele sunt esentiale in curele de detoxifiere si de slabire, fiind recomandate ca ingrediente ale meselor principale. Insa in niciun caz fructele si legumele nu sunt gustarile potrivit pentru slabit!

Principalul motiv tine de faptul ca fructele si legumele, in cantitati mici, asa cum sunt gustarile, nu tin de foame deloc. Mai mult, unele sporesc aciditatea in stomac, sporind deopotriva durerile stomacale precum si senzatia de foame.

Pentru ca o gustare sa tina de foame, asadar sa te ajute in cura de slabire, aceasta trebui sa fie satioasa. Iar asta inseamna sa contina proteine si grasimi sanatoase. In continuare, va prezentam cateva dintre cele mai bune gustari pentru slabit!

1. Fistic copt in coaja

Acest tip de samanta abunda in grasimi sanatoase, dar si in proteine, oferind o senzatie prelungita de satietate. 50 de grame de fistic, adica aproximativ cate boabe iti incap in palma, reprezinta o gustare numai buna pentru silueta si pentru sanatate. Atentie, insa! Indicat este ca fisticul sa fie copt in coaja, nu prajit!

2. Salsa cu avocado

Teoretic, avocado este un fruct. Insa acesta fruct exotic are numeroase plusuri fata de majoritatea celorlalte fructe clasice. Mai exact, avocado abunda in grasimi sanatoase si ofera suficienta energie organismului pentru a tine foamea la distanta chiar si 4-5 ore. Totusi, este dificil de consumat de unul singur, motiv pentru care se recomanda a fi taiat fasii subtiri si mancat cu sos de salsa. Combinatia este o gustare si sanatoasa, si recomandata slabitului.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: fructe legume slabit
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close