×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cum recunoaștem pepenii forțați să se coacă

13 Iul 2019   •   12:52
Cum recunoaștem pepenii forțați să se coacă 132

Să cumperi legumele și fructele care au cele mai puține substanțe chimice este o adevărată artă.

În piață ești forțat să faci slalom printre tarabe, până găsești ceva care să îți placă. Dar oare știm să deosebim legumele și fructele crescute natural de cele forțate să crească?

Biostimularea este folosită pe scară largă acum în agricultură, iar legumele și fructele crescute cu ajutorul acestor substanțe chimice au ajuns și pe mesele noastre.

Aflați din materialul ”Agricool” cum puteți recunoaște pepenii care au fost crescuți forțat, urmând ca mai multe detalii despre acest subiect să aflăm săptămâna viitoare.


sati