Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum recunoaștem pepenii forțați să se coacă

Cum recunoaștem pepenii forțați să se coacă

Cum recunoaștem pepenii forțați să se coacă
13 Iul 2019   •   12:52

Să cumperi legumele și fructele care au cele mai puține substanțe chimice este o adevărată artă.

În piață ești forțat să faci slalom printre tarabe, până găsești ceva care să îți placă. Dar oare știm să deosebim legumele și fructele crescute natural de cele forțate să crească?

Biostimularea este folosită pe scară largă acum în agricultură, iar legumele și fructele crescute cu ajutorul acestor substanțe chimice au ajuns și pe mesele noastre.

Aflați din materialul ”Agricool” cum puteți recunoaște pepenii care au fost crescuți forțat, urmând ca mai multe detalii despre acest subiect să aflăm săptămâna viitoare.

×
Subiecte în articol: Agricool pepeni
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close