Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Dalai Lama dezvăluie reţeta secretă care îţi redă energia! Află cum vei putea fi plin de viaţă!

Dalai Lama dezvăluie reţeta secretă care îţi redă energia! Află cum vei putea fi plin de viaţă!

Dalai Lama dezvăluie reţeta secretă care îţi redă energia! Află cum vei putea fi plin de viaţă!
27 Noi 2016   •   10:55

Cel mai important lider spiritual din lume, Dalai Lama, dezvăluie secretul prin care oamenii îşi pot recăpăta energia.

Te simţi epuizat în mod constant şi nu înţelegi ce se întâmplă cu tine? Motivul ar putea sta în menţinerea unor obiceiuri care ne seacă de energie şi de care nu ştim cum să scăpăm. Soluţia este simplă: trebuie să ai voinţa de a depăşi ce te macină. Astfel, „Bright Side“ arată care sunt cele zece lucruri care îţi fură energia şi ce soluţii ar putea să fie pentru fiecare, conform sfaturilor date de Dalai Lama.

Respectă-ţi promisiunile

Nu face promisiuni pe care nu le poţi păstra. În încercarea de a fi drăguţ vei ajunge ca lumea să te privească cu alţi ochi. Aşa că, dacă faci o promisiune ţine-te de ea.

Stai departe de oamenii toxici

De multe ori, din dorinţa de a ajuta oamenii, ajungem să primim plângeri şi energii negative de la alţii. Înconjoară-te de oameni pozitivi şi evită-i pe cei pe care îi consideri toxici.

Plăteşte-ţi facturile la timp

„Nu datora nimic nimănui“, ar trebui să fie un motto al vieţii tale. Plăteşte-ţi datoriile la timp. Tratează-i pe ceilalţi aşa cum ţi-ai dori să fii tratat.

Învaţă să ierţi

Continuarea pe Adevărul.

×
Subiecte în articol: Dalai Lama energie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close